Van reizigers voor reizigers

6 years ago


Text only:

Van reizigers voor reizigers
Hier vind je de online versie.
Om Riksja Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden we aan om
reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
Van reizigers voor reizigers

Bij Riksja Travel verkopen wij die manier van reizen die wij zelf ook het leukst vinden: écht iets proeven van het land en de cultuur. Zo volgde ik in Cuba mijn gids te paard: via smalle paden kwam ik op plantages, die ik zelf niet gevonden zou hebben. Samen met de boeren rookte ik een vers gedraaide sigaar. Omdat onze reisspecialisten graag vertellen over de plekken die zij bijzonder vinden, heb ik mij voor deze nieuwsbrief laten inspireren door hun reisverhaal.    - Lisanne, marketeer -


's Werelds best bewaarde geheim
Reisspecialist Jorien is vol van haar reis door Bhutan: "Met dansende monniken, eeuwenoude kloosters, het Bruto Nationaal Geluk als uitgangspunt en een koning die op handen wordt gedragen, vind ik Bhutan met recht 'one of a kind'. Een land waar weinigen je voor zijn geweest. Onze gids wees ons op een uitbundig Bhutanees festival. Inwoners droegen de meest kleurrijke outfits, ik vond het heel bijzonder om hier deel van uit te mogen maken".
 
Met Bhutan online reis je met gids en chauffeur en zijn alle maaltijden inclusief. Jorien adviseert je graag. 
 
Maanpanorama's in de woestijn
"Bij Argentinië en Chili denk ik aan gletsjers, tango en steaks, maar tijdens mijn reis werd ik blij verrast door de Atacama woestijn. Onze gids laat je verschillende panorama's zien en al lopend zag ik de besneeuwde bergtoppen afsteken tegen het goudgele zand. In de avond gaat de zon onder, duikt de maan op en kleurt de lucht in paars, oranje en roze. Alsof je als een astronaut net op de maan bent geland". 
 
Stel samen met Wies je eigen Argentinië en Chili rondreis samen. De Atacama woestijn kun je het hele jaar bezoeken.
 
Met 4x4 langs wildlife
"Van Namibië reed ik met een stoere jeep via de Afrikaanse binnenlanden naar Botswana en Zambia. Het reizen door de ongerepte wildparken was echt een avontuur. Na een dag wildspotten, klapten wij onze tent uit en genoten van een zelf gekookte maaltijd bij het kampvuur. Eenmaal in de tent gekropen, hoorden wij het leeuwengebrul en getetter van olifanten. Kippenvel!".
 
Enthousiast geworden van Daphne's verhaal over haar individuele kampeerrondreis? Neem contact op met Namibië online
 
Onbezorgd reizen in Sri Lanka
"Dit jaar heb ik kennis gemaakt met het veelzijdige Sri Lanka. Van oude koningssteden reisden wij met privé chauffeur naar tempels, groene bergen, olifanten en tropische stranden. In de hoofdstad heb ik onze lokale partner opgezocht. Een klein team met een persoonlijke werkwijze. Zo worden onze klanten bij aankomst met een bloemenkrans warm onthaald en tijdens de reis even gebeld of alles naar wens is".
 
Neem contact op met Omar van Sri Lanka online en bouw je eigen complete en individuele rondreis. 
 
Met je voeten in de rijst
"In april ben ik met onze Laos agent op zoek gegaan naar nieuwe excursies. Zo hebben we met zonsondergang een cruise gemaakt en vis gevangen op de Mekong rivier. Vervolgens bracht de visser ons naar een onbewoond eiland waar wij hebben gebarbecued. Op het platteland heb ik staand in de modder de lokale bevolking meegeholpen met het verbouwen van rijst. Aansluitend werden wij beloond met een traditioneel rijstgerecht". 
 
Wil je Laos ook op een bijzondere manier beleven? Neem dan contact op met Daniëlle van Laos online
 
Tips van reizigers voor reizigers
Naast de tips die wij meegeven, nemen veel reizigers een reisboek mee. Zelf vinden wij de 100% Travel boeken handig. Bestel je een regioboek in de maand juni dan krijg je er een gratis 'Travelorganiser' bij.
Zolang de voorraad strekt.
Nieuw paspoort nodig? Wacht dan niet te lang. Omdat kinderen per 26 juni 2012 een eigen reisdocument nodig hebben om te kunnen reizen, kan het druk zijn bij jouw plaatselijke gemeente.  
 
 
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op één van onze websites:
Azië:
 
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Bali, China, Tibet, India, Nepal,
Bhutan, Sri Lanka
 
 
Afrika en Midden-Oosten:
 
Marokko, Egypte, Jordanië, Zuid-Afrika, Namibië & Botswana, Kenia & Tanzania
 
 
Noord-Amerika:
Amerika, Canada
 
 
Caribisch Gebied:
Cuba, Caribbean
 
 
Latijns-Amerika:
Mexico, Guatemala & Belize, Costa Rica, Peru & Bolivia, Brazilië, Argentinië & Chili, Ecuador, Suriname
 
 
Oceanië:
Australië, Nieuw-Zeeland
 
 
Europa:
Lapland, IJsland, Griekenland, Spanje, PortugalItalië
Of op reis met je kinderen: RiksjaKids.nl

Doordat we al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019