Nieuwsbrief van 30-3-21 6:30:05
Online bekijken

Veiligheid en comfort staan centraal

Orona in de Startmotor

Het project de Startmotor in Rotterdam is een bijzondere. Met collega Hans Boekraad gingen we op bezoek bij dit project vlakbij het Zuidplein én met uitzicht op De Kuip. Het gebouw telt 550+ startersstudio’s en is bovendien van alle gemakken voorzien.

Holonite traptreden geven een bijzondere uitstraling

Met traptreden van Holonite kan een bestaande trap eenvoudig opnieuw worden bekleed of een nieuwe trap geheel naar wens worden gemaakt. Holonite voorziet traptreden op specificatie van een aantal opties, zoals meegegoten of ingezaagde antislipstroken en schrobranden. De antislipstroken geven de traptreden meer grip.

DHM Homeliften

Toekomstbestendig wonen door plaatsing van een DICTATOR DHM Homelift. Een huislift volgens machinerichtlijn met de uitstraling en beleving van een normale personenlift. Alle cabines van de Homelift DHM 500 hebben een grote spiegel aan één kant, wat de cabine veel groter laat lijken.

Fontanot trappen van budget tot design

Trappen die niet achter een deur hoeven te worden weggemoffeld: Fontanot Italiaanse designtrappen zijn een sieraad voor uw huis of bedrijf, een beeldbepalend interieurstuk. Functioneel, maar met een Zuid-Europees gevoel voor stijl. Fontanot binnentrappen en buitentrappen zijn in vele varianten leverbaar, in vaste modellen zoals spiltrappen, ruimtebesparende en middenboomtrappen of volgens eigen ontwerp, in allerhande materialen.

Een slimme lift maakt uw gebouw aantrekkelijker

Recent is de 100ste slimme KONE Monospace DX-lift verkocht aan Bouwbedrijf Boot uit Breda. DX staat voor Digital Xperience: deze liften zijn voorzien van ingebouwde connectiviteit, waarmee het mogelijk is een volledig nieuw soort gebruikerservaring te creëren. Door slimme oplossingen en diensten toe te voegen wordt het leven in een gebouw voor bewoners en gebruikers nog eenvoudiger en comfortabeler.

norament 926 grano vloerbedekking

Bijna 30 jaar geleden bracht nora flooring systems norament® grano op de markt en sindsdien is de rubber vloerbedekking met zijn karakteristiek granulaatdessin niet meer uit het assortiment weg te denken. Nu heeft norament® grano een compleet nieuw en modern kleurenpalet gekregen en nieuwe harmonische granulaattinten, die beter harmoniëren en minder contrasteren.

Lancering Richtlijn Demontage Liften tijdens Bewust Veilig-dag

Tijdens de Bewust Veilig-dag op 24 maart 2021 is de Richtlijn Demontage Liften gelanceerd. De richtlijn is voor iedereen toegankelijk via de website www.richtlijndemontageliften.nl en is tot stand gekomen op initiatief van vertegenwoordigers, opdrachtgevers en vertegenwoordigers uit de bouw-, liften- en liftdemontagebranche.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.