Nieuwsbrief van 2-2-21 6:30:07
Online bekijken

Een mooie combinatie van design en functionaliteit

Solarlux Avalis: de eyecatcher van de woning

De huidige architectuur stelt hoge eisen aan esthetica en individuele ontwerpvrijheid. Natuurlijk daglicht en ventilatie spelen een steeds prominentere rol en het ´less is more´ principe blijft onverminderd van kracht. Solarlux introduceert een moderne prefab aanbouw met maximale transparantie en royale openingsmogelijkheden.

Luchtdichte kozijnaansluitingen met prefab EPDM raammanchetten

Om te kunnen voldoen aan alle eisen aangaande BENG moeten we terug naar de basis. In de meest ideale situatie betekent dit terug naar de ontwerptafel, maar in de praktijk is de basis voor luchtdichte en vochtwerende aansluitingen vaak terug te leiden naar de gebouwschil. Wanneer de gebouwschil luchtdicht is gerealiseerd, kan vervolgens de rest verder geoptimaliseerd worden.

Holonite raamkaders geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan ieder pand

Raamkaders zijn naast dat ze functioneel zijn ook zeer esthetisch. Zo geeft het een pand namelijk vaak net dat extra cachet. Steeds vaker zien we dat er bij nieuwbouw- of renovatieprojecten raamkaders worden toegepast. Een raamkader is namelijk zeer bepalend voor het aanzicht van de gevel van het pand. Holonite raamkaders geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan ieder pand. Holonite raamkaders geven een unieke en eigentijdse uitstraling aan ieder pand.

BUVA hardglas ramen

Een modern en exclusief design zijn de sterke visuele kenmerken van BUVA hardglas draairamen, uitzetramen en valramen. Het (voorgemonteerde) hang- en sluitwerk wordt rechtstreeks op de ramen aangebracht. Het voordeel is dat de ramen geen aluminium of houten omkadering nodig hebben. Een slanke en strakke vormgeving is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de BUVA hardglas ramen volledig recyclebaar en onderhoudsvrij zijn.

Raamventilatierooster Invisivent NL

De kwaliteit van de binnenlucht in woningen is gebaat bij continue ventilatie. Buitenlucht is in de meeste gevallen 10 x zo schoon als binnenlucht en dus zeer geschikt om mee te ventileren. Zelfregelende ventilatieroosters laten – in combinatie met mechanische afvoer van de vervuilde binnenlucht – de ventilatie gecontroleerd plaatsvinden, met maximaal comfort, minimaal energieverlies en precies genoeg frisse lucht. Invisivent NL raamventilatie is specifiek afgestemd op de Nederlandse stelkozijn-montage.

De ‘Winspirator’ van Deceuninck

Onlangs is de online inspiratietool ‘Winspirator’ van Deceuninck live gegaan. Deze geeft de consument de mogelijkheid om zijn woningstijl te kiezen, de bijpassende raam- en deurprofielen te configureren en alle informatie en wensen rechtstreeks naar de gewenste dealer te sturen. De gebruiksvriendelijke 3D-applicatie is bijzonder knap uitgewerkt en perfect mobiel raadpleegbaar.

Kozijntoebehoren van Roval Aluminium

Roval Aluminium heeft als totaalleverancier diverse aluminium toebehoren voor kozijnen in het assortiment. Dit zijn doorvalbeveiligingen, ventilatie gleufluchtroosters, aanslagprofielen, glaslatten, plaatsingsprofielen, slijt- en dorpelprofielen en diverse maatwerkmogelijkheden. De kozijntoebehoren worden toegepast in woning- en utiliteitsbouw, in zowel nieuwbouw- als renovatie- en herbestemmingsprojecten.

DucoTop 50 ‘ZR’ ventilatierooster

Ventilatieroosters voor natuurlijke ventilatie, toepasbaar in houten, kunststof of aluminium kozijnen. De roosters zijn zelfregelend, thermisch onderbroken, vervaardigd uit duurzaam aluminium en leverbaar in diverse kleuren. Geschikt voor woning-, utiliteitsbouw en industrie. De DucoTop 50 ‘ZR’ is een zelfregelend ventilatierooster dat snel en eenvoudig achter het buitenspouwblad kan worden aangebracht, zodat het van buitenaf ‘onzichtbaar’ is.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.