Nieuwsbrief van Tuesday 17 July 2018
Online bekijken

Een goed dak houdt u droog en warm. Het kan voor koelte, energie of schone lucht zorgen. Maar wat is er mis met mooi?

Tijdloze daken

RHEINZINK geeft een dak een kwalitatief hoogstaand uiterlijk en een tijdloze schoonheid. De verschillende systemen bieden ontwerpvrijheid: Het felssysteem is vanaf een dakhelling van 3 graden toepasbaar en kan iedere dakvorm onbeperkt volgen. Het klik-roevensysteem geeft een robuust en traditioneel uiterlijk aan een dak. Losanges zijn er in vele verschillende vormen en maten en geven het dak een creatief schubachtig uiterlijk.

Prestige objecten van koper

Een traditioneel koperen dak wordt vaak geassocieerd met prestige objecten. Grote projecten waar budget geen rol speelt. Esthetiek speelt naast waterdichting, de belangrijkste rol. Maar wat als budget nu wel een rol speelt? Dan is er een alternatief! Flagon Copper Art bijvoorbeeld, een waterdichtingsmembraan dat lijkt op koper, maar is gemaakt van PVC. Laat u inspireren door de meest majestueuze bouwwerken voorzien van koperen dakbedekking en kijk dan direct even naar de renovatie van het Kurhaus.

Fixplate lock systeem voor keramiek op dakterrassen

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden.

Er waait een nieuwe wind, Silairo genaamd

Met de komst van de Silairo introduceert Tilmar een nieuw type windgedreven ventilator. Deze Silairo windgedreven ventilator is in zijn soort revolutionair te noemen. Een zeer eigenzinnig en verrassend design gecombineerd met uitstekende prestaties, klaar voor de toekomst waarin gebruik van duurzame energiebronnen centraal staat. De wind is waar Silairo door draait.

Volledig gamma brandwerende glasconstructies voorkomt brandoverslag

Bij zowel nieuwbouw als renovatie worden steeds vaker brandwerende glasconstructies geëist. Deze moeten voorkomen dat er brandoverslag plaats kan vinden van het ene naar het andere gebouw. Kingspan | Brakel Atmos engineerde een diversiteit aan brandwerende glasconstructies waarmee aan vrijwel elke vraag voldaan kan worden.

FOAMGLAS® - dakisolatie voor intensief belaste daken

Platte daken hebben tegenwoordig een volwaardige plaats ingenomen in onze buitenruimte. Recreëren, water bufferen, parkeren, energie opwekken of voedsel verbouwen. Het dak biedt geweldige perspectieven. Dit intensieve gebruik vraagt uiteraard wél om een veilige dakbedekkingsconstructie die langdurig blijft functioneren.

Whitepaper: Gekleurde & Multifunctionele daken

Wanneer u nu een satellietfoto van Nederland zou vergelijken met een foto van 20 jaar geleden, dan valt op dat het veel drukker is geworden op de daken. Het beeld is veranderd van een grauwgrijs oppervlak naar een fris ogend maaiveld waarop van alles mogelijk is. Niet alleen het aanzien, ook de functie van daken is in de loop der jaren enorm uitgebreid. We zien kansen voor daken als leef- en gebruiksruimten, voor recreatie, het opwekken van energie, tuinieren, watermanagement en talloze andere functies.

Lindab Felsdak: een elegant en tijdloos dak

Verschillende gebouwen vragen om verschillende soorten daken. Het Lindab assortiment bestaat uit dakproducten met verschillende kleuren en profielen waardoor u er zeker één vindt die perfect bij uw gebouw past. Het Lindab Felsdak is slechts één van deze producten. Alle Lindab producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit, verzekeren een eenvoudige montage en hebben 15 tot 20 jaar garantie.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.