Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief
Hey leesliefhebber, 📖

En sta jij al in de startblokken? Morgen start de boeken 3-daagse bij alle 30 vestigingen van Kringloopwarenhuis Het Goed.

Dit betekent 20% korting op alle boeken van vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni*. Ja echt, op ALLE boeken. Of je nu op zoek bent naar spannende thrillers, romans om bij weg te zwijmelen, voorleesverhalen voor je (oppas)kinderen of nieuwe recepten voor in de keuken; zoek je favoriete titels uit en laat het grote lees- of kookavontuur beginnen.

*De korting geldt op zondag bij de vestigingen met een koopzondag. Je mandje vol met boeken? De 20% korting wordt automatisch bij de kassa verrekend.

Vind Het Goed bij jou in de buurt
Tweedehands boek voor iedereen

Voor zowel jong als oud zijn de leukste boeken om te ontdekken. Misschien wil je alles leren over kamerplanten stekken, je eigen pastadeeg maken of een stapeltje leesboeken kopen voor je neefje of nichtje dat langzaamaan leert lezen. Voor iedereen is een passend tweedehands boek te vinden, en het aanbod is altijd een grote verrassing! 

>> Laat je inspireren
Boekenbijzettafel 💡

Thuis een verzameling (uitgelezen) boeken liggen, of begint je boekenkast bijna uit te puilen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Maak van je mooiste exemplaren een bijzettafel. Voor naast je bed of die overheerlijke fauteuil waar je avondenlang kunt spenderen met het lezen van al je boeken. Nog een kopje thee erbij die ook meteen een perfect plekje op het bijzettafeltje heeft, en genieten maar.

>> Zo maak je 'm!

#lazyleesstoel

Samen maken we Het Goed! 💜
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright © 2024 Het Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.