Vanaf morgen boekt u weer aantrekkelijke KLM-deals

9 months ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 5 september 2018

Met KLM voordelig naar Rusland, China of India


De Werelddeal Weken van KLM zijn in volle gang. En dat betekent: korting op tal van bestemmingen wereldwijd, waaronder China, India en Rusland.
Al vanaf € 279 vliegt u rechtstreeks naar Moskou. Liever naar China? Vanaf € 589 boekt u een ticket naar Hangzhou, Chengdu of Xiamen. Maar u kunt natuurlijk ook naar India: een ticket naar New Delhi bemachtigt u al voor € 619.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeslagen en reserveringskosten.
 
Voorwaarden:
- U kunt boeken t/m 24 september 2018. 
- De uiterste vertrekdatum is 30 juni 2019.
- Het minimumverblijf is 7 nachten voor China en India, 3 nachten voor Rusland.
 
Wees er wel snel bij, want op = op!

Per auto of trein naar Rusland? Reis niet via Belarus!


Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert om Belarus te mijden als u met de auto of de trein naar Rusland reist. De reden hiervoor is de buitengewone status van de grens tussen Rusland en Belarus; deze telt namelijk sinds enige tijd als binnengrens, maar dan wel uitsluitend voor inwoners van beide landen. Als ingezetene van een EU-land wordt u geacht gewoon uw paspoort te presenteren en – belangrijker nog – uw visum en migratiekaart te laten afstempelen. En juist dat laatste wordt niet gedaan als u deze grens met de auto of de trein passeert. In Rusland levert dit u beslist grote problemen op. Zo zal uw hotel uw verblijf in Rusland niet willen registreren. Met een beetje pech wordt zelfs de migratiedienst gebeld en riskeert u deportatie – een procedure die doorgaans op niet al te subtiele wijze wordt uitgevoerd.
Neemt u liever niet het vliegtuig? Rijd dan om via Finland of de Baltische staten. De specialisten van BRIC Travel staan voor u klaar met deskundig advies over de handigste route en regelen graag alle praktische aspecten van uw reis, van visumaanvraag tot hotelreserveringen.

Aeroflot verhoogt capaciteit op Amsterdam – Moskou


Aeroflot wil het aantal vluchten tussen Moskou en Amsterdam dolgraag verhogen, maar krijgt hiervoor geen toestemming van Schiphol. Daarom wordt er nu (dagelijks, behalve op zaterdag) op de vroege middagvlucht (vertrek van Schiphol om 13:00 uur) een Airbus A330-300 ingezet. Aan boord van dit comfortabele toestel is plaats voor maar liefst 301 passagiers.
Voor de twee overige dagelijkse vluchten wordt de kleinere A321 ingezet.
 
Meer weten? Neem contact met ons op voor een reisadvies op maat.
 

Met Brussels Airlines naar Kiev en Wroclaw


Sinds inwoners van Oekraïne geen visum meer nodig hebben om het Schengengebied te bezoeken, is het aantal luchtreizigers van en naar Kiev fors gestegen. Voor Brussels Airlines reden genoeg om met ingang van 17 oktober vier keer per week van Brussel naar de Oekraïense hoofdstad te vliegen.
Ook nieuw in de winterdienstregeling is het Poolse Wroclaw. Deze bestemming wordt vanaf 29 oktober drie keer per week bediend.
Bel of mail ons voor meer informatie.

Naar Rusland vliegen als ruiter te paard


De Russische budgetcarrier Pobeda, een dochtermaatschappij van Aeroflot, wil zijn vliegtuigen gaan inrichten met zogeheten ‘zadelstoelen’. Op deze stoelen zit u bijna staand, zodat er minder ruimte nodig is en er per vlucht zo’n 20 procent meer passagiers mee kunnen. Zadelstoelen zijn bovendien 50 procent lichter dan normale zitplaatsen.
Dit is overigens niet het eerste buitenissige idee van Pobeda. Zo moeten passagiers die voor vertrek belastingvrij inkopen hebben gedaan, nu al standaard € 10 afrekenen om hun tassen mee aan boord te mogen nemen.
Mocht dit alles u niet weerhouden van een reis met deze originele prijsvechter: Pobeda vliegt dagelijks, rechtstreeks, tussen Köln/Bonn en Moskou (Vnukovo).
 
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019