Vier samen met ons de lente! Bij elke besteding vanaf €60 krijg je nu maar liefst €30 KORTING!*
Bekijk online | Uitschrijven
EEN GOED BEGIN VAN DE LENTE!
Van 23 T/M 26 maart €30 KORTING* bij besteding vanaf €60
WINKEL ZOEKEN
CODE: 14317
ONLINE SHOPPEN
CODE: NL3060
DOE MEE EN MAAK KANS…
GEEF JOUW MENING EN WIN ÉÉN VAN ONZE 10 PRIJZEN** VERTEL ONS WAT JIJ VINDT VAN ALMOND MILK & HONEY - MIJN MENING GEVEN
KEN JIJ ONS DROPS OF YOUTH™ YOUTH CONCENTRATE AL?
ONTVANG NU GRATIS*** - 1 deluxe sample + 1 skincare-advies - JA, IK WIL TESTENDu 23 au 26 mars -30€ offerts* dès 60€ d'achats
                            
ONLINE I MOBILE I IN-STORE
KLANTENKAART I CONTACT
ENRICH NOT EXPLOIT
©2017 THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC
GEREGISTREERD HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC ™ EEN HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL PLC. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
*Aanbieding geldig van 23 t/m 26 maart 2017 in alle deelnemende winkels van The Body Shop® Nederland (met uitzondering van onze outlets). Op vertoon van deze uitnodiging (afgedrukt of digitaal, met code 14317) ontvang je €30 korting bij besteding vanaf €60 op al je aankopen, met uitzondering van nieuwe producten en cadeaucards, overeenkomstig de voorwaarden in de winkel of online. Aanbieding is ook geldig in onze webshop met gebruik van code NL3060. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen, cadeaucards of Love Your Body™ Club-kortingsbonnen. Zolang de voorraad strekt. Maximaal 5 transacties per persoon per dag. Maximaal 10 identieke producten per persoon per dag.

**Geef tussen 21 en 24 maart 2017 jouw mening over onze Almond Milk & Honey-producten op onze website en maak kans op één van de 10 prijzen (producten van het merk The Body Shop® totaalwaarde: €30) Elke gegeven mening telt en maakt dus kans op een prijs. De winnaars zullen bekend worden gemaakt op 30 maart 2017. De winnaars worden hiervan per e-mail op de hoogte gebracht en zij hebben t/m 7 april 2017 de tijd om hun adresgegevens op te sturen naar The Body Shop® voor het ontvangen van de producten. Voor elk verschillend Almond Milk & Honey-product waarover je je mening geeft, maak je kans op het winnen van één van de prijzen. Je beoordeling dient enkel en alleen te gaan over het product in kwestie (van de productlijn Almond Milk & Honey) met inachtneming van onze publicatievoorwaarden. The Body Shop® behoudt zich het recht voor om de kennisgeving niet te publiceren als deze niet voldoet aan onze voorwaarden en dus uit te sluiten van deelname aan het spel.

***Aanbod geldig in alle deelnemende winkels van The Body Shop® Nederland (met uitzondering van onze outlets) op vertoon van de coupon die je kunt downloaden via de Facebook-applicatie: Drops of Youth™ http://smpl.ly/BodyShopNLYouth. Geldig tot en met 29 april 2017, zolang de voorraad strekt.
Wilt u uw gegevens wijzigen, klik dan hier. Wilt u geen e-mails meer ontvangen, klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice op nummer 010-714 54 80 of stuur een email klantenservice.nl@thebodyshop.com.
The Body Shop® behoudt zich het recht voor om tijdens de actieperiode aanbiedingen of de looptijd van aanbiedingen te wijzigen. Duidelijke vergissingen of fouten in deze nieuwsbrief binden The Body Shop Benelux B.V. niet.