Aanbiedingen, gratis goodiebag, winacties, informatieve standjes & meer!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Vanavond koopavond
alle filialen open tot 21:00

Zien we jou vanavond op het gezelligste paardenuitje van het najaar? Dan profiteer je van super veel aanbiedingen en acties, een gratis goodiebag, hapjes en drankjes, winacties en kan je nuttige informatie opdoen bij verschillende standjes.

Alle aanbiedingen
Bekijk het programma

Alle aanbiedingen

Meer dan 20 verschillende aanbiedingen van o.a. de merken:

Shop de acties

Nieuw van Pavo: graanvrije producten

Graanvrij voeren is een grote trend geworden. Waar komt dit precies vandaan? Er wordt soms gedacht dat granen slecht zijn voor paarden, maar granen hebben ook voordelen voor je paard. Toch kunnen sommige paarden baat hebben bij een graanvrij dieet. In onze blog leggen we de voor- en nadelen uit. P.s. je shopt dit nieuwe voer nu tijdelijk met korting!

Lees de blog
Pavo aanbiedingen

Ruffles, glitters of studs.. 

..je vindt het allemaal in de gave collectie van Horsegear! Elke collectie weten ze weer te verrassen met leuke details. De nieuwste sets bestaan uit dekjes met een all-over sparkle en mooie sierkoorden. Deze zijn ook terug te vinden op de bijpassende bandages, onderlappen, oornetjes & halsters. Je shopt de collectie nu met -20% korting!

Shop met 20% korting
Nieuwe collectie -10%
eQuick -20%

Mede mogelijk gemaakt door:

De Horse & Health avond 2022 is georganiseerd in samenwerking met Horsefitshop. Horsefitshop is dé webshop voor een fit en gezond paard met een uitgebreid assortiment aan supplementen en verzorgingsproducten.