Hoera! Het is vandaag World Children's Day! Bekijk hier de online versie
Als een baas
Beste meneer/mevrouw ,
 

Vandaag, 20 november, is het wereldwijd World Children’s Day. Hoera! Vandaag vieren wij dat op 20 november 1989 het Internationale Verdrag voor de Rechten van het Kind is getekend.

Wereldwijd vraagt UNICEF daarom samen met kinderen extra aandacht voor kinderen en hun rechten. In Nederland organiseren wij #alseenbaas. Hiermee geven wij kinderen een podium om hun stem te laten horen! Dit is immers een van de kinderrechten.

Bij 40 bedrijven in heel Nederland zijn vandaag kinderen de baas. Zo is Ikar een dagje tramconducteur op lijn 4 in Amsterdam, wordt ADO Den Haag getraind door Kyana, is Jayden directeur bij de Apenheul en hoor je Luuk als DJ bij Radio 538!

Jayden en Ikar vertellen over hun baan op Radio 1. Luister het fragment terug via onderstaande button.

Ikar en Jayden op Radio 1  
Marcel is vandaag de baas van UNICEF
 
 

En ik? Ik ben Marcel, 11 jaar, en vandaag ben ik de baas bij UNICEF. Voor een dagje neem ik de taken over van Suzanne Laszlo.

Normaal speel ik viool en piano op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. En ook doe ik graag aan schoonspringen en golf. UNICEF vind ik een mooie en grote organisatie waar ik heel trots op ben. Daarom geef ik op 9 december een concert in Hotel Des Indes in Den Haag voor UNICEF!

Als directeur vind ik dat er een kinderrecht bij moet komen, namelijk het recht op liefde! Want alle kinderen verdienen dat.

Op de hoogte blijven van alle bazen? Houd de hashtag #alseenbaas in de gaten of bekijk via onderstaande button de website. Hier vind je alle deelnemende bedrijven en deze wordt de komende dagen regelmatig ververst.


OK, ik ga nog wat besluiten nemen als directeur. Doei!

Groetjes,
Marcel

Bekijk alle 40 bedrijven   Volg #alseenbaas
En? Wat vind je van deze email?
 
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden