Overige deals: Code van Coppens - Sara: Mijn dagboek!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Koffieleuten opgelet! Dit is uw ultieme verwennerij; een design koffiemachine voor de allerlekkerste warme dranken van barista-kwaliteit. De Zespresso koffiemachine TT-CM22 is een 19-bar pomp-espressomachine die iedere amateur barista omtovert in een ware pro. Met één druk op de knop geniet u van uw favoriete koffie. Van romige latte macchiato tot dubbele espresso.

Bekijk details
Met de Turbotronic heteluchtfriteuse/airfryer AF-3 bereid u de lekkerste gerechten, gezonder dan met een traditionele friteuse. Door de innovatieve hetelucht technologie is deze friteuse een echte alleskunner, die de gerechten met minimale toevoeging van olie bereidt. Zo bakt u tot 800 gram knapperige frietjes in de AF-3 met de toevoeging van maar één eetlepel olie of indien gewenst geen olie. 
 

Verkrijgbaar in kleuren

  • Zwart 
  • Wit
Nu bestellen
Mixen, kneden, vlees malen, hakken en mengen als een topkok? Het maakt niet uit hoe gek die vijf-sterren chef het op televisie maakt, u maakt het gewoon na met deze krachtige en professionele food processor. U volgt gewoon de stappen van de topchef en voila. Ook u tovert de meest verbluffende gerechten op tafel uit uw eigen keuken.

Luchtige taarten? Heerlijk knapperig brood? Het is leuk en gemakkelijk met deze TurboTronic all-in-one keukenmachine.
Bekijk details

Zo kennen we de broers Coppens van hun spannende uitdagingen en straffe stunts. De broers hebben een escape room-game gecreëerd om u mee te trekken in hun spannende wereld. In het spel Code van Coppens zijn er speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die u tot een goed einde moet brengen.
 

Kraak de code van Coppens door de raadsels op te lossen en alle nuttige voorwerpen te verzamelen die u terugvindt in het spel.

Nu bestellen
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid