Korting op iPhone, iPad en MacBooks!

Bekijk de webversie
Openbox

Alhoewel jij niet de eerste bent die de verpakking opent, ben jij toch wel de eerste eigenaar. En dat is open box: een Apple-apparaat dat ongebruikt is geretourneerd of als demo-model in de winkel heeft gestaan. De open box producten zijn door ons gecontroleerd en voorzien van een controlelabel.

Bekijk snel alle open box aanbiedingen!

Open box = Extra voordeel

De nieuwste producten met extra voordeel
iPhone

Apple iPhone
Hoge korting op iPhone; zorg ervoor dat 'ie niet aan je voorbij raast.
Nu tot €250,- korting
Bekijk alle iPhones
AppleWatch


Apple Watch bandjes

Wissel je bandjes en geef je Apple Watch steeds weer een andere look!
Nu tot 55% korting
Bekijk alle kleuren
iPad

Apple iPad
Bij elke (weers)omstandigheid neem jij je iPad gemakkelijk mee!
Nu tot €190,- korting
Bekijk alle iPads
Mac

Mac waait met alle winden mee, want met Mac kun je alle kanten op. Verander je vaak van werkplek? Kies dan MacBook Air, MacBook 12-inch of MacBook Pro met Touch Bar. Werk je vanaf een vaste plek? Kies dan iMac 21-inch of iMac 27-inch.

Bekijk snel alle Mac open boxes!
Volg ons op:           
*Producten waar een wit ‘open box’ label bij staat, zijn producten waarvan de doos open is geweest. Bijvoorbeeld ter demonstratie in de winkel of wanneer deze ongebruikt geretourneerd is door een klant. Open box producten zijn door onze technische dienst volledig gecontroleerd en goedgekeurd.
Schaf je een open box model aan, dan wordt deze compleet geleverd met doos en bijbehorende accessoires. Op open box producten zit 1 jaar beperkte garantie en kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.
Let op: open box producten (en/of de verpakking ervan) kunnen, door gebruik, licht beschadigd zijn. Als dat het geval is, hebben we dat verwerkt in de prijs; de geldende van/voor bedragen staan onder de producten in onze webshop.
Afmelden voor de nieuwsbrief   |   Profiel wijzigen   |   Privacybeleid