Varen tussen Sneek en Starteiland | Sneekweek
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Vrijdag 3 augustus a.s. start de 83e Sneekweek. Dan vaart – van zaterdag 4 t/m donderdag 9 augustus – de Poiesz boot sneekweekgangers weer voor een ‘prikkie’ van Sneek naar het Starteiland. En dat inmiddels al 33 jaar lang. Velen kunnen zich niet eens meer een tijd zonder herinneren. Reden ook waarom Sneek Promotion de Poiesz boot in 2017 benoemde tot ‘Boot van het Jaar’.  Leuk detail is dat Poiesz ditzelfde jaar ook ‘Supermarkt van het jaar 2018’ geworden is…
Meer informatie>
…Want wat familiebedrijf Poiesz uit Sneek aanpakt, gebeurt goed en gedegen. Zoals ook het 95-jarige jubileum. Daar wordt dit jaar groots mee uitgepakt met talloze acties en activiteiten. Elk seizoen wordt afgesloten met een feestelijk evenement. Als afsluiting van de zomer vieren wij wederom met 950 klanten het Watersport&Spelfeest op het Starteiland. Hier zal ook de donatiecheque aan ‘superzwemmer’ Maarten van der Weijden worden overhandigd. Een kleiner – maar niet minder welkom – gebaar wordt gemaakt door het Poiesz Promoteam die appeltjes uitdeelt aan bezoekers van evenementen zoals de Sneekweek.
 
Meer informatie>
Al 95 jaar actief in het hart van het Noorden wil Poiesz helpen om samen gezond 100 worden. Ook door de wens van vakantiegangers en watersporters te vervullen door een supermarkt op de Potten te openen. Deze ‘pop-up’ vakantiesupermarkt zal van 20 juli tot en met 3 september a.s. geopend zijn.
 
Meer informatie>
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.