Kun je deze mail niet goed bekijken? Klik dan hier voor een weergave in je internetbrowser.
 
 
 
 
 
 
11 november 2020
 
 
 
 
 
 
  Oncologiedagen Webinars  
 
  Sinds 1981 worden jaarlijks de V&VN Oncologiedagen voor verpleegkundigen georganiseerd. Op 16, 17 en 18 november aanstaande vindt alweer de 37e editie plaats. Een editie die anders is dan anders; compacter en volledig virtueel. Maar niet minder interessant!
Op deze 3 avonden wordt, gedurende 2 uur, online stil gestaan bij onder andere colon-, pancreas-, long- en prostaatcarcinoom. Daarnaast is er ook aandacht voor hematologie, ouderen & kanker en palliatieve zorg. Inschrijven als lid van V&VN Oncologie kan tegen een gereduceerd tarief van EUR 45,-- per webinar. Mis het niet en registreer vandaag nog. Meer informatie over het programma en inschrijving lees je op: www.oncologiedagen.nl.
 
 
  Lees verder    
 
 
 
 
Vast aanspreekpunt voor borst- en darmkankerpatiënten
 
Tekorten in de zorg, verschuiving vanuit het ziekenhuis naar de eerstelijnszorg én een groeiende groep oncologische patiënten die leeft met en na kanker: er verandert veel binnen de oncologische zorg. Om kwaliteit van zorg te blijven garanderen blijkt dat een vast aanspreekpunt belangrijk is. In opdracht van V&VN Oncologie onderzochten Roos Schrijer en Brigit Kistemaker hoe je deze rol optimaal kunt invullen voor borst- en darmkankerzorg.
 
  Lees verder    
 
 
https://mailing.venvn.nl/mailings/48/2554/vastaanspreekpuntheader.jpg
 
 
 
 
 
  Peiling onder oncologieverpleegkundigen  
 
  V&VN Oncologie, SONCOS en NFK zijn samen een peiling gestart om de gevolgen van de Coronamaatregelen voor de kankerzorg in kaart te brengen.
 
Klik hier om de vragenlijst direct in te vullen: “Kankerzorg in de anderhalvemeter-samenleving, wat is jouw ervaring?”. 
 
Samenwerking NFK, SONCOS en V&VN Oncologie 
Deze vragenlijst is een initiatief van NFK, SONCOS, V&VN Oncologie en het Netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie (VSO). De doelgroep betreft medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, oncologieverpleegkundigen en kankerpatiënten. Vragen betreffen onder andere hoe de afspraken op afstand worden ervaren, wat zijn de voor- en nadelen? Beinvloeden de coronamaatregelen de kwaliteit van zorg? Maar ook: hoe staat men tegenover corona-vaccinatie met voorrang? 
 
 
  Lees meer    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Specialistische zorg thuis net als in het ziekenhuis
 
Ziekenhuizen schalen door COVID-19 reguliere zorg weer af, maar kijken ook naar het verplaatsen van zorg. In deze onzekere tijd kan Eurocept Homecare ondersteunen bij het geven van specialistische therapieën bij de patiënt thuis.
 
 
  Lees verder    
 
 
 
 
 Agenda
 
 
 
 
16
nov
 
V&VN Oncologiedagen webinars ‘vak- en vliegwerk’
 
Programma
 
 
 
 
 
17
nov
 
V&VN Oncologiedagen webinars ‘vak- en vliegwerk’
 
Algemene informatie
 
 
 
 
 
18
nov
 
V&VN Oncologiedagen webinars ‘vak- en vliegwerk’
 
Inschrijven
 
 
 
 
 
29
jan
 
Gastro Enterologisch Oncologisch congres
 
Voor de 10e maal mogen wij ons congres organiseren voor collega’s uit het gehele land welke geïnteresseerd zijn in GE Oncologie. Helaas nu digitaal, maar daarom een niet minder interessant programma!
Lees meer
 
 
 
 
 
fb   tw   yt   insta   in
 
contactinfo Contact
 
Tel: (030) 291 90 50
E-mail:secretariaatoncologie@venvn.nl

V&VN is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur
 
 
LID WORDEN
 
 
 
MIJN V&VN
 
 
Afmelden | Deel deze nieuwsbrief | Wijzig je gegevens
 
© Copyright V&VN 2020