Duncan Stutterheim koopt Westergasfabriek | Bouw appartemententorens Den Haag HS dichterbij | Investeringshausse gaat voorbij aan huurwoningenmarkt
NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

Duncan Stutterheim koopt Westergasfabriek

Duncan Stutterheim, medeoprichter van ID&T, heeft de Amsterdamse Westergasfabriek met een aantal andere partijen voor 75 miljoen euro gekocht van MeyerBergman. Het betreft alle zeventien monumentale gebouwen en het Conscious Hotel, dat momenteel wordt gebouwd.

Lees meer

Bouw appartemententorens Den Haag HS dichterbij

De gemeenteraad van Den Haag heeft geen bezwaar tegen de bouw van vier woontorens in de spoorzone nabij station Hollands Spoor.

Lees meer

Investeringshausse gaat voorbij aan huurwoningmarkt

De vastgoedbeleggingshausse ging in 2017 voorbij aan de huurwoningmarkt. Het aandeel van het residentiële segment daalde fors doordat wel veel meer werd geïnvesteerd in kantoren, bedrijfsruimten, winkels en horeca.

Lees meer
(advertorial)

LAATSTE KANS: Young Talent Award 2018

U kunt nog tot uiterlijk 2 februari een vastgoedtalent aandragen voor de Young Talent Award 2018. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Draag uw kandidaat aan >

Delin Capital ontwikkelt voor 400 miljoen euro logistiek

Logistiek vastgoedbedrijf Delin Capital Asset Management (DCAM) is in Nederland bezig met de ontwikkeling van 300.000 m2 ter waarde van 400 miljoen euro. Oplevering staat gepland voor medio 2019.

Lees meer

Bankbiljettenpers geeft beleggers vleugels

Dankzij de monetaire verruiming is het totaal aan vastgoedbeleggingen in Nederland in 2017 met 44 procent gestegen naar een record van 20,2 miljard.

Lees meer
(advertorial)

StiB Award 2018: meld uw vastgoedproject aan

De award is een prijs voor het (bijna geheel) voltooide vastgoedproject dat door gebiedsversterking bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en dynamiek van de stad. 

Lees meer en meld uw project aan >

ECB houdt rente op historisch laag niveau

De Europese Centrale Bank (ECB) houdt de rentetarieven in de eurozone onveranderd op hun historisch lage niveaus. Ook heeft de centrale bank in Frankfurt bij de beleidsvergadering van donderdag geen andere veranderingen aangebracht in zijn monetaire beleid.

Lees meer

Mager vastgoedjaar voor PfZW

Het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PfZW) heeft vorig jaar een rendement van 0,3 procent geboekt op zijn 23,3 miljard euro omvattende vastgoedportefeuille. Het vastgoedrendement van het ABP, ’s lands grootste pensioenfonds, kwam uit op 3,4 procent ofwel 1,3 miljard euro.

Lees meer

Nederlands vehikel koopt Poolse portefeuille voor 1 miljard

Het Nederlandse special purpose vehicle Chariot Top Group heeft een Poolse vastgoedportefeuille gekocht voor 1 miljard euro.

Lees meer
(advertorial)

Gratis whitepaper Smart Buildings

Wat is de toekomst van slimme gebouwen? Wat zijn de voorwaarden om succesvol te zijn en blijven in smart buildings? Welke slimme technieken lenen zich daarvoor het best? Op deze en tal van andere vragen geeft het gratis whitepaper u antwoord.

Dowload het whitepaper >

Foodhallen komen naar Rotterdam

Rotterdam krijgt er een culinaire attractie bij. Onder in het monumentale Pakhuismeesteren op de Wilhelminapier komen de Foodhallen.

Lees meer

Eurocommercial tekent bindend contract voor aankoop Woluwe

Eurocommercial Properties heeft een bindend contract getekend met eigenaar AG Real Estate voor de aankoop van winkelcentrum Woluwe in Brussel voor 468 miljoen euro. De acquisitie werd in oktober 2017 aangekondigd en wordt volgende maand definitief afgerond.

Lees meer
 
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Jurist Vastgoed
Verhuurmakelaar
(Junior) Acquisiteur Vastgoed

HET NIEUWS VAN

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.