Woningtekort piekt in 2018 | Bouwinvest koopt 449 woningen op het NDSM-terrein | WDP koopt 280.000 m2 grond voor 57 miljoen
NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

Woningtekort piekt in 2018

Door gebrek aan nieuwbouw kampt Nederland met een aanzienlijk woningtekort dat naar verwachting in 2018 piekt met een tekort van 200.000 woningen.

Lees meer

Bouwinvest koopt 449 woningen op het NDSM-terrein

Bouwinvest Residential Fund koopt 449 woningen op het NDSM-terrein in Amsterdam Noord van ontwikkelaars COD en Verweij Mungra Vastgoed.

Lees meer

WDP koopt 280.000 m2 grond voor 57 miljoen

WDP heeft drie kavels van in totaal 280.000 m2 gekocht in Bleiswijk, Schiphol en Den Bosch voor 57 miljoen euro. De grond heeft een ontwikkelingspotentieel van ongeveer 150.000 m2.

Lees meer

ABC Planontwikkeling wint tender Hembrugterrein

Het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt het Hembrugterrein in Zaandam voor 41 miljoen euro aan ABC Planontwikkeling. De projectontwikkelaar heeft het hoogste bod uitgebracht.

Lees meer

Amundi Real Estate koopt Now in Hoofddorp

Amundi Real Estate heeft onlangs namens een aantal door haar gemanagede fondsen Now Building in Hoofddorp aangekocht van Aberdeen Standard Investments.

Lees meer
(advertorial)

Kent u een Vastgoedtalent?

Draag hem of haar dan aan voor de Young Talent Award 2018. De winnaar maakt naast een award een opleidingscheque voor Executive Education. Aanmelden is mogelijk tot begin februari, dus reageer tijdig.

Draag uw kandidaat aan >

Rising Star: Daan Bartels

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van vijftien vragen. Dit keer: Daan Bartels van Rabobank Groningen.

Lees meer

ING: ‘Consument ziet onterecht een huizenbubbel’

In tegenstelling tot wat meer dan de helft van de consumenten denkt, is er geen zeepbel op de huizenmarkt.

Lees meer

Savills: Nederlandse beleggingsmarkt blijft interessant

De duurzame groei van de Nederlandse economie zet in 2018 voort, waardoor Nederland een interessante bestemming blijft voor (buitenlands) kapitaal.

Lees meer
(advertorial)

Iedere werkdag het laatste vastgoednieuws? 

Meld u eenvoudig aan voor een gratis proefmaand. U ontvangt dan een maand lang iedere werkdag de nieuwsbrief en een login voor onze website, waar u 24/7 het laatste nieuws en de belangrijkste transacties leest.

Lees Vastgoedmarkt een maand gratis >

‘Huishoudens gasvrij maken gaat niet zomaar’

Nederlandse huishoudens kunnen niet zomaar afgeschakeld worden van het gasnet. Daarvoor waarschuwt het economisch bureau van ING.

Lees meer

Nature Wonder World loopt vast op financiering

Eigenaar Jean Gelissen van het Noord-Limburgse pretpark Toverland presenteerde in 2011 plannen voor een nog ambitieuzer toeristisch project: Nature Wonder World. Beoogde locatie was Brunssum, de benodigde investering liep op tot 725 miljoen euro. Eind november 2017 viel het doek. 

Lees meer
 
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Technisch Vastgoedbeheerder
Projectmanager Onderwijshuisvesting
Asset Manager (junior / medior) bij een woningcorporatie

HET NIEUWS VAN

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.