NIEUWS | RESEARCH | VACATURES | WEBSHOP

WEEKOVERZICHT

Franse belegger koopt nieuwbouwkantoor Utrecht

Reggeborgh Vastgoed heeft het in samenwerking met Onis Vastgoed ontwikkelde gebouw De Winthont verkocht aan de Franse belegger Perial AM.

Lees meer

Impact koopt Haags ministerie voor 43 miljoen

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft het oude gebouw van het ministerie van Infrastructuur en Milieu aan de Plesmanweg in Den Haag voor 43 miljoen euro aan Impact Vastgoed. De ontwikkelaar realiseert er onder meer 225 huurappartementen.

Lees meer

Hoogste kantooropname sinds 2008

De kantooropname in Nederland is in de eerste zes maanden van 2017 uitgekomen op 581.000 m2. Dat is de hoogste opname in een eerste half jaar sinds 2008. De leegstand is met 1 procentpunt gedaald naar 13,1 procent.

Lees meer

Syntrus Achmea: ‘Foodretail interessant voor institutionele beleggers’

De relatieve ongevoeligheid voor conjuncturele schommelingen maakt food een potentieel interessante assetclass voor institutionele beleggers. Daarbij zijn centra gericht op de dagelijkse boodschappen in vergelijking met high street retail gunstig geprijsd.

Lees meer

CAPREIT koopt woningportfolio van Aventicum

Canadian Apartment Properties Real Estate Investment Trust (CAPREIT) heeft voor 170,4 miljoen euro negentien wooncomplexen met in totaal 849 woningen van Aventicum gekocht. Ruim driekwart van de woningen staat in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Lees meer
(advertorial)

Iedere werkdag de nieuwsbrief ontvangen?

Meld u aan voor een gratis proefmaand voor Vastgoedmarkt. U ontvangt dan niet alleen iedere werkdag de nieuwsbrief, maar heeft ook onbeperkte en volledige toegang tot de website. U kunt dan o.a. de nieuwste editie van de Vastgoedmarkt krant digitaal lezen.

Ja, ik wil een gratis proefmaand >

Syntrus verkoopt 115 woningen aan Daelmans Vastgoed

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens één van haar klanten een portefeuille verkocht met in totaal 115 woningen en acht commerciële units.

Lees meer

VGM NL komt met leidraad servicekosten

Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL) heeft de Leidraad Servicekosten bij Verkoop van vastgoedbeleggingen gepubliceerd. Deze leidraad geeft huurders, kopers en verkopers van commercieel vastgoed een richtlijn over hoe om te gaan met servicekosten bij verkoop.

Lees meer

ING herfinanciert CBRE GI-winkelfonds

CBRE Global Investors is met ING Bank een nieuwe financiering van 120 miljoen euro overeengekomen voor zijn Nederlandse winkelvastgoedfonds. Het gaat om een herfinanciering met een looptijd van acht jaar.

Lees meer

PingProperties koopt grond van AkzoNobel in Arnhem

PingProperties koopt een grondpositie van AkzoNobel aan de Tivolilaan in Arnhem van ruim 63.000 m2. De belegger zal er onder meer woningen laten realiseren.

Lees meer

ING-analist Kuin: ‘Vastned is kandidaat voor een take-out’

Het beursgenoteerde winkelfonds Vastned is met een discount van 15 procent ten opzichte van de intrinsieke waarde aantrekkelijk om van de beurs te halen. Dat stelt beursanalist Jaap Kuin van ING in de juli/augustus-uitgave van Vastgoedmarkt.

Lees meer
 
 

VASTGOEDMARKTBANEN

Manager Privatisation Vivo Wonen te Amsterdam (fulltime)
Assistent Vastgoedmanager BOG
Ontwikkelingsmanager Kantoren (Junior / Medior)

HET NIEUWS VAN

COLOFON

Contact
Nieuwsbrief
Adverteren
twitter linkedin RSS
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.