Nyhedsbrev

Varde
Få en gratis vurdering

Ved du, hvad din bolig er værd?

 
 

Boligsalget er eksploderet hos EDC med de højeste salgspriser i 10 år. Det skyldes bl.a., at der lige nu er flere købere på boligjagt, end der er boliger til salg. Derfor er der i øjeblikket særdeles stor interesse for nye boliger på markedet, og den øgede efterspørgsel betyder generelt kortere salgstider og højere salgspriser. Overvejer du, om det er det rigtige tidspunkt for dig at sætte til salg, kan du starte med en uforpligtende vurdering og få svar på, hvad din bolig kan sælges for i det nuværende marked.

Vind iPhone 11
Bestiller du et uforpligtende Salgstjek inden den 20. december 2020, kan du vinde en iPhone 11 til en værdi af 6.799 kr.

Se mere

Fornyet fart på boligsalget i november

 
 

Efteråret 2020 rundede af med et boligsalg i november, der gør måneden til den tredjebedste måned for solgte ejendomme nogensinde. Det er bemærkelsesværdigt, at det sker netop nu, idet boligsalget normalt er størst i maj og juni.

Få et kvikestimat

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd?

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller. Herefter får du et kvikestimat, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger.

Deltag i julekalender

Deltag i EDC's julekalender, og vind flotte præmier

 
 

Du kan stadig nå at være med i vores store julekalender og vinde flotte præmier hver uge. Hvert rigtigt svar i quizzen giver et lod i puljen om ugens præmie - og samtidig får du også et lod i puljen om hovedpræmien: en iPad 10,2" (2020) til en værdi af 2.799 kr.

Se tips

Spar på energien

 
 

Er dit varmeforbrug højere, end du synes det burde være? Så er det måske på tide at tage et kig på dit energiforbrug i din bolig. Der er ting, du nemt kan gøre, så du kan spare på energien.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Få besked om nye boliger til salg

 
 

Med en tilmelding til EDC's køberkartotek får du besked, når der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Det gælder alle boliger på markedet - og dem, der kommer til salg hos andre mæglere. Du får også besked om såkaldte diskretsager, der ikke er til salg på nettet. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.4 ud af 10      31 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.