Vi passer fortsat godt på dine oplysninger

 

Den nye persondataforordning, der træder i kraft 25. maj 2018, er en god nyhed for dig. Den betyder, at du fremover selv bestemmer over dine personlige oplysninger, og at vi bedre kan beskytte dine data. I vores opdaterede privatlivspolitik finder du information om, hvorfor og hvordan vi indsamler data om dig. Du kan altid få at vide, hvilke data vi har om dig og bede om at få dem slettet.

 

Læs mere om den opdaterede privatlivspolitik her:

Læs cookie- og privatlivspolitik

Nye vilkår for nyhedsbreve

Du har måske allerede givet dit samtykke til, at vi må sende dig nyhedsbreve.

Vilkårene i dette samtykke forudsætter, at du er over 13 år, og at Berlingske Media A/S må opsamle og behandle de anførte personoplysninger med henblik på at sende dig nyhedsbreve. Oplysningerne kan i visse tilfælde blive delt med tredjepart. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker de samtykker, du har givet os.

 

Hvis du ikke vil acceptere ovennævnte betingelser, har du altid mulighed for at afmelde dig i bunden af nyhedsbrevet eller via ovennævnte privatlivspolitik.

 

Du ønskes en rigtig god sommer.


 

Med venlig hilsen
Berlingske Media


Berlingske Media A/S sender denne mail, fordi du enten er aktiv kunde eller på anden måde har afgivet samtykke til, at vi må kontakte dig. Du kan ikke afmelde denne type e-mails, da den indeholder nødvendig juridisk orientering til dig som kunde, men du vil altid kunne tilbagekalde dit samtykke som anført i privatlivspolitikken.