Veel Pink Pepper nieuws

5 years ago


Text only:

Nieuwe website, nieuwe workshops, nieuwe arrangementen en nieuwe vestiging!

co@pinkpepper.nl

Beste Do, 
Bij Pink Pepper hebben we niet stil gezeten tijdens de zomervakantie. Het is bijna te veel om op te noemen. We hebben een nieuwe website, vestiging Amersfoort is erbij gekomen, we hebben verschillende nieuwe workshops en arrangementen ontwikkeld waar je hieronder over kunt lezen, kortom veel leuks voor het komende uitjes seizoen! En check ook even onze nieuwe categorie Diner en doen!

Nieuw: Diner en doen


Hoe vaak komt het niet voor dat jullie na een workshop nog lekker willen eten of bijv. een hele dag leuke dingen willen doen? Maar het is zo'n geregel. Pink Pepper heeft nu een nieuwe categorie in het leven geroepen waarbij we dit allemaal voor jullie organiseren. Met "Diner en doen" zorgen wij ervoor dat de gehele dag tot in de puntjes verzorgd wordt met zowel een activiteit als een diner. Ook kunnen wij een hele dag met activiteiten en catering verzorgen.


Lees meer >
 
  
Nieuw: workshop Paint to Rock
Bij deze workshop ga je helemaal los op het doek en krijg je een waanzinnig mooi resultaat. Met verschillende technieken, letters en thema's helpen wij jullie op weg. En uiteindelijk heb je zelf een prachtig schilderij gemaakt dat je ook daadwerkelijk op gaat hangen. Iedereen kan het! Het is mogelijk individueel een doek te maken of gezamenlijk bijvoorbeeld een drieluik.
 
Lees meer >
 

Nieuw: vestiging Amersfoort


Pink Pepper heeft weer een nieuwe vestiging erbij. Vanaf juli organiseren wij ook al onze uitjes in Amersfoort. Wil jij ook een vestiging van Pink Pepper openen? Wij hebben diverse plaatsen in Nederland waar we heel graag ons concept uitrollen met een ondernemer. Droom jij al heel lang van een eigen bedrijf? Dit is je kans.
Lees meer >
 
 
Nieuw: het goede doelen spel
Wij hebben een goede doelen spel ontwikkeld waarbij plezier en teambuilding voorop staan. Daarnaast steun je ook nog eens een goed doel. Je gaat de strijd aan met je collega's door allerlei opdrachten te voltooien om zoveel mogelijk producten te winnen voor een door jullie zelf uitgekozen organisatie die een extra steuntje in de rug goed kan gebruiken. 
 
 
 
Lees meer >

 
 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

Pinkpepper.nl

Categories: Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018