Beste vrijheidsstrijder,

Dank voor al jullie reacties op de uitzending van gisteren met mijn gesprek met Dr. Naomi Wolf. Bekijk het hier als je dat nog niet gedaan hebt!

Het gesprek heeft heel veel reacties opgeleverd en dat sterkt mij weer in het gevoel dat wat ik aan het doen ben daadwerkelijk zin heeft. Mijn enige probleem is dat ik dit onafhankelijk doe. En zonder financiële support van jullie kan ik dit gewoon misschien in de toekomst niet meer doen. Maar 3 tot 4 procent van onze totale audience steunt ons financieel. En ik ben daar zo dankbaar voor!

Maar vergeet niet dat we jullie steun nodig hebben. We zijn weer aan het begin van een nieuwe maand en een nieuw kwartaal. Dus als het je lukt, steun ons en hou het vrije woord, het vrije geluid in de lucht. Hier zie je hoe je dat kunt doen of koop onze 'I love CO2' kleding!

En ik wil nu even een aantal reacties delen met jullie op het interview. Laten we beginnen met deze:

"Het doet enorm veel deugd dat er zoveel mensen zijn die zich inzetten om de leugens te ontmaskeren en de kwaadaardigheid bloot te leggen. Er zijn heel wat momenten dat ik me verlaten voel tussen alle onwakkeren. Daarom is dit interview een opsteker van formaat. Bedankt beste kerel."
Remy

En dit is waarom ik doe wat ik doe, met alle gevolgen die daarbij komen kijken. Ik vind dat Naomi Wolf iemand is die zich op bepaalde vlakken fantastisch heeft uitgesproken tijdens de fake pandemie periode. Maar er is iets wat mij steekt aan Amerikanen, wat ik ook uitte in mijn gesprek, en zoals deze persoon omschrijft:

"Hoe bewust is iemand die nog steeds gelooft in de vrijheid van Amerika? Naomi heeft haar autoriteit te danken aan haar omgang met mensen als Clinton en Al Gore. Misschien deed ze goede dingen in haar strijd tegen de vaccinatiemisdaad. Maar daarmee is ze nog geen bewust mens. Naomi heeft niet door hoe ze de ongeneeslijke ziekte van de 'American Spirit' in zich draagt."
Hariprem
 
Ik verwacht niet dat iedereen het hele plaatje nu al kan zien. Daar moeten we ons niet op blindstaren en dat niet verwachten van iedereen, want wat Naomi Wolf over het vaccin zei en onderzocht heeft is belangrijk voor mensen om te weten. Zie deze reactie:

"Wat was dit duidelijk toegelicht van Naomi over het vaccin. We wisten wel dat er iets niet pluis was, maar dit gesprek tussen jullie beiden laat duidelijk zien wat er in dat vaccin zat. Wat ben ik blij, maar dat is niet het juiste woord, dat ik dit gesprek heb gehoord."
Chiel

Maar het blijft dat Amerikanen uit hun bubbel moeten stappen dat hun land zo geweldig is. Zoals deze reactie ook goed uitlegt:

"Ik vind het wel bizar hoe Naomi haar land beschermt met de Second en alle andere Amendments, terwijl hun grondrechten worden geschonden op scholen waar studenten en leerlingen geen Amerikaanse vlag op hun auto of kleren mogen hebben en terwijl er overal LGBTQ vlaggen hangen. Het prachtige Amerika, waar Covid-19 bedacht werd en vlak voor de pandemie Event 201 plaatsvond. Het land waar censuur in het Westen begon, waarna alle landen het overnamen door middel van hun bedrijven waarvan YouTube (Google) de ergste is."
Tom

Nogmaals, we moeten dankbaar zijn voor iedere strijder die voor onze vrijheden opkomt en dat op zijn of haar eigen manier doet. Ik ben het eens met deze reactie:

"Ik vind ‘t geweldig wanneer je mensen in je show hebt die zich elk op zijn of haar eigen "geroepen" manier, inzetten in 't bewustzijnsproces van de mensheid. Heel informatief, maar vooral bewonderingswaardig en inspirerend om te zien dat er vanuit verschillende lagen ook mooie krachten zijn, die zich "samenbundelen" om de mensheid te dienen!"
Anoniem

Nogmaals dank, hou het vrije geluid in de lucht. De donaties zorgen ervoor dat we verder kunnen gaan. Mijn dank is groot!!

Heb een fantastische avond en tot morgen!

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven