Veel wegen naar Rome

5 months ago


Text only:

Nieuwsbrief niet goed in beeld? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.Veel wegen naar Rome
Rieel-Info nummer 2018-58
Rome. Een prachtige stad die bol staat van historie en cultuur. Een plaats waar je met gemak een week kunt rondkijken zonder je te vervelen. Maar ook een stad waar veel wegen naar toe leiden. Hoeveel, daar kom je pas achter als je je horizon verbreedt en eens een andere route neemt. Het is niet alleen belangrijk om je horizon tijdens je vakantie te verbreden, maar ook tijdens je werk als secretaresse. Lees meer >>
Scholing van de maand: Secretaressehogeschool upgrade d.d. 8 november 2018
Je hebt het hbo-certificaat van de Secretaressehogeschool behaald en daardoor jouw positie op de arbeidsmarkt verbetert. Om jouw kennis en certificaat actueel te houden hebben wij een upgrade van de Secretaressehogeschool ontwikkeld. Een eendaagse bijscholing inclusief een netwerkdiner. Deze dag is speciaal ontwikkeld voor secretaresses die succesvol de Secretaressehogeschool volgden. Uiteraard zijn andere secretaresses ook welkom. 

Deze training wordt gegeven op BCN Utrecht CS op donderdag 8 november 2018 van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Marja Ligtenberg, managementassistente bij Kadaster in Apeldoorn:

“Ik volgde Secretaressehogeschool, omdat deze overzichtelijk was samengesteld in twee blokken van een week met interessante onderwerpen, opdrachten en het maken van een portfolio. Vooral de persoonlijke aandacht vond ik prettig en bijzonder. De Secretaressehogeschool heeft er mede voor gezorgd dat ik binnen ons bedrijf ben doorgegroeid naar een andere functie in de organisatie. Een hele prettige bijkomstigheid!
De betrouwbaarheid van Rieel zorgt ervoor dat ik aangehaakt blijf en via social media het nieuws volg en vaak deel. Ik beveel Rieel van harte aan bij mijn collega’s en vriendinnen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het brede scala aan relevante opleidingsmogelijkheden voor de secretaresses van nu door een enthousiast team van trainers. 

Binnenkort staat de Secretaressehogeschool upgrade gepland die ik samen met mijn collega-vriendin Marjolein Sauter ga volgen. Het belooft een interessant programma te worden. Ik heb er zin in. We leren tenslotte ons leven lang, een beetje aangenaam leren is een pré.”

Nieuws voor secretaresses
Meeste werknemers stelen wel eens van de baas
Iets meer dan de helft van de werkende Nederlanders steelt wel eens van zijn baas. De spullen die ongevraagd worden meegenomen variëren van iets kleins als een pen tot peperdure apparatuur. Er is ook sprake van stelen als je fraudeert met valse declaraties. De redenen om te stelen lopen uiteen. Waar de één het domweg niet als diefstal ziet, meent een ander recht op het meegenomen artikel te hebben vanwege het uitblijven van een beloning voor het harde werken of de extra inzet.
Bron: Rendement


Video-vergaderen met een groep via WhatsApp
WhatsApp maakt het mogelijk om videogesprekken te voeren met tot wel vier collega’s tegelijk. Naast het vertrouwde een-op-een videobellen via WhatsApp, is het nu namelijk ook mogelijk om een vergadering te voeren met een groep. De videogesprekken worden door WhatsApp met end-to-end encryptie versleuteld. 
Bron: diverse media


Noodzakelijke apparatuur inleveren of afrekenen bij vertrek
Als uw organisatie aan een werknemer apparatuur vergoedt, verstrekt of ter beschikking stelt die de werknemer nodig heeft voor zijn werk, kan dit onbelast gebeuren. Zodra een werknemer uit dienst treedt dient hij de ter beschikking gestelde apparatuur in te leveren. Indien werknemer de apparatuur wil houden dient hij de restwaarde te betalen.
Bron: Rendement

 


Uitschrijven


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019