Gawalo
Online versie

 

Veelgestelde vragen (en antwoorden) over waterleidingen en binnenriolering
Wat zijn veelgestelde vragen over leidingen en binnenriolering? Daarvoor gingen we te rade bij enkele leveranciers. Dit is het overzicht van de vragen die zij het vaakst krijgen voorgelegd van installateurs.
Lees verder >
Banner
Kan ik een circulatieleiding in kunststof uitvoeren? 
Een circulatieleiding waarin warm tapwater wordt rondgepompt zorgt ervoor dat je niet lang moet wachten tot warm water uit de warmwaterkraan komt. Maar kan ik een circulatieleiding in kunststof uitvoeren? Dat is de negentiende vraag uit onze reeks Leidingwerk in de praktijk. 
Lees verder >
Adiabatische koeling in de praktijk: all-season én zomersystemen
Binnen adiabatische koeling zijn twee typen te onderscheiden: all-season systemen en zomersystemen. Bij productiebedrijf EKK Eagle Simrax in Kerkrade zijn beide systemen toegepast.
Lees verder >
Partnernieuws
Minder onderhoud van verwarmings- en koelinstallaties? Begin bij het druksysteem
Eenvoudige systeemproblemen worden nog te vaak over het hoofd gezien bij ontwerp, installatie en onderhoud van verwarmings- en koelinstallaties. Dit heeft nadelige gevolgen voor de interne vloeistofkwaliteit en kan zelfs leiden tot systeembeschadigingen. Met hoge bedrijfskosten én ongemakken voor de gebruiker tot gevolg. 
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zonneboilers steeds populairder
Lente, de vraag naar zonneboilers stijgt! Met de kant-en-klare sets van Technea ben je zeker van een vlotte installatie en ontzorgen we je van A tot Z. Het Duitse kwaliteitsproduct is conform de NTA800, heeft ISDE-subsidie en leveren we uit voorraad. Meer weten? Bekijk de video.
Groene waterstof en aardgas kunnen gelijktijdig door dezelfde leiding 
Waterstof en aardgas kunnen gelijktijdig door dezelfde leiding worden getransporteerd. Op de plaats van bestemming worden beide stoffen op een slimme manier gescheiden.  
Lees verder >
(advertorial)
alt
Interactieve show Bette
Op 20 en 21 april kunt u op de interactieve BetteFuture Days de productnoviteiten van sanitairfabrikant Bette beleven. Het belooft een spektakel te worden, mede door de première van de eerste douchetegel: BetteAir. De grootste innovatie sinds de introductie van BetteFloor in 2006.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright