Gawalo
Online versie
Veelgestelde vragen over waterleidingen en binnenriolering: overzicht
Wat zijn veelgestelde vragen over leidingen en binnenriolering? Daarvoor gingen we ten rade bij Wavin Group en DYKA Group. Dit is het overzicht van de vragen die we de komende tijd zullen belichten.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Remeha Warmtepompwijzer
Remeha introduceert de Warmtepompwijzer waarmee in slechts 3 stappen de juiste warmtepomp inclusief accessoires geselecteerd wordt. Hiermee biedt Remeha zekerheid om snel en makkelijk de juiste warmtepomp te adviseren, offreren en te installeren. Snel, makkelijk en zeker! 
Infographic: in tien stappen naar optimale ventilatie in verpleeghuizen
Om de besmettingsrisico’s met luchtweginfecties in verpleeghuizen zo klein mogelijk te houden, is inzetten op aanvullende ventilatie-maatregelen aan te raden. In een Infographic, zijn tien belangrijke adviezen rondom ventilatie in verpleeghuizen op een rij gezet.>>
Lees verder >
Formulieren werken na de avondklok
Sinds 23 januari 2021 mag niemand tussen 21 uur en 4.30 uur op straat zijn zonder geldige reden. Werkzaamheden in de installatietechniek moeten soms toch na 21 uur ’s avonds doorgaan. Met de juiste werkgeversverklaringen kunnen medewerkers bewijzen dat ze met een geldige reden op pad zijn.>>
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
6 tips voor online klantenwerving
Het is voor bedrijven steeds belangrijker om online actief te zijn. Bijvoorbeeld via je eigen website en social media, maar ook via lead platforms. Download direct de whitepaper met 6 tips hoe je als installatiebedrijf online nieuwe klanten vergaart.
BENG-eisen doen kosten nieuwbouw fors stijgen
Sinds 1 januari 2021 zijn de eisen voor Bijna Energieneutrale gebouwen (BENG) van kracht. Deze nieuwe eisen zorgen voor een andere scope van projecten en hebben meteen ook financiële consequenties. De bouwkosten van nieuwbouwprojecten stijgen aanzienlijk.
Lees verder >
Remeha verstevigt positie in totaalconcept voor verduurzaming
Remeha heeft op 1 januari het personeel en een deel van de werkzaamheden van Entras overgenomen. Entras initieert, begeleidt en realiseert verduurzamingstrajecten in de vastgoedsector. In die rol was het bedrijf partner van Remeha binnen het verduurzamingsinitiatief Klimaat@home.
Lees verder >
(advertorial)
Partner of Choice
Partner of Choice...

Is een onderzoek waarin een simpele maar cruciale vraag per onderwerp is gesteld: “met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken? Wie dat zijn in de installatiebranche? Dat leest u hier.

Meer nieuws
Partnernieuws
Installateur, grijp de kansen die het herziene Bouwbesluit je biedt
Vereniging Eigen Huis peilde afgelopen oktober onder 3.000 leden of zij bij aanschaf van een nieuwe warmtebron door hun installateur op de hoogte waren gebracht van de verplichtingen vanuit het nieuwe Bouwbesluit. Maar liefst 90 procent van de huiseigenaren gaf aan dat dit niet was gebeurd. >>
Lees verder >
Blog
Ventilatie, een gat in de markt
Zit er business in ventilatie? Meer dan je denkt! Het vraagt investering in kennis en opleiding, maar cv-monteurs kunnen in no-time praktische ventilatie-experts zijn.
Lees verder >
Whitepaper
Zes tips om online klanten te werven
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zorg & Gezonde gebouwen
Marktinzichten en verkoopkansen. Wil jij kennis en inzicht opdoen die helpen bij het maken van strategische keuzes? Met de Sector Analyse 'Zorg & Gezonde gebouwen' ben je volledig op de hoogte. 
Topjobs
(Senior) Calculator Engineer W (HVAC)
Strukton Worksphere
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright