Met Wouter Schmidt naar Galway - 29 april Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Veelzijdig Festival Cellissimo in prachtig Ierland

Met Wouter Schmidt naar Galway, Europese Culturele Hoofdstad van 2020

Geachte   Do,

Tijdens deze 5-daagse reis bezoekt u het gloednieuwe festival Cellisimo waar een keur van topcellisten optreden. Onder hen Mischa Maisky,  Nicolas Altstaedt en Tatjana Vassiljeva. U hoort hen niet alleen solistisch met orkest, maar ook tijdens kamermuziekconcerten en masterclasses. Tijdens uw verblijf in Ierland maakt u uitgebreid kennis met Galway en sluit de reis af met een bezoek aan  Trinity College in Dublin, waar u het wereldberoemde Book of Kells kunt bewonderen.

Galway

De stad aan de Wild Atlantic Way heeft een reputatie in kunstzinnige creativiteit en een aanstekelijke energie die terug te zien is in een programma vol festivals en evenementen. Muziek, paardenrennen, literatuur en oesters, de bewoners van Galway weten hoe het leven te vieren. Daarnaast verlenen de oude stadsmuren en de opvallende Spanish Arch de stad een historische sfeer. Volg de zilte lucht door de slingerende straatjes, vol traditionele winkels en cafés met  terrasjes. Een kwart van de bevolking bestaat uit studenten en dit zorgt voor een extra dynamische sfeer. 

Uw reisleider Wouter Schmidt vertelt graag meer over deze bijzondere reis

Muziekprogramma tijdens deze reis

  • Woensdag 29 april, avondconcert RTÉ Orchestra - optioneel
  • Donderdag 30 april, recital Mischa Maisky - inbegrepen
  • Vrijdag 1 mei, Openbare Masterclass Mischa Maisky - optioneel
  • Vrijdag 1 mei, avondconcert Zagreb Soloists - inbegrepen
  • Zaterdag 2 mei, slotconcert ‘Cello Extravaganza’ - inbegrepen
Meer informatie over het muziekprogramma

Reist u op 29 april met ons mee naar de Europese Culturele Hoofdstad van 2020? Wij wensen u bijzondere en muzikale Kerstdagen toe en zijn u vanaf maandag 30 december weer graag van dienst. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op via 070-3191929 of stuur een E-mail naar info@hannick.nl 

Met muzikale groet,

Hannick Reizen

Bekijk of boek deze reis

Hannick Muziekagenda

Nationaal Jeugdorkest speelt Beethoven, Bartók en Pijper

Het Nationaal Jeugdorkest (NJO) trekt in januari met maar liefst honderd toptalenten van de Nederlandse en Belgische conservatoria langs de concertzalen van Apeldoorn, Utrecht, Kerkrade, Nijmegen en Den Haag. Op het programma staan dit jaar drie heel diverse werken, waaronder de Derde symfonie van Willem Pijper, muziekpionier pur sang en daarnaast een van de belangrijkste Nederlandse componisten uit de 20ste eeuw. Pijpers werk wordt door het NJO uitgevoerd onder leiding van de vooraanstaande Nederlandse dirigent Ed Spanjaard. In Beethovens Vierde pianoconcert soleert de virtuoze en veelvuldig geprezen Georgische pianiste Nino Gvetadze, een ster van wereldformaat! Het programma wordt gecompleteerd met Bartóks Concert voor orkest, een werk met zowel elementen uit de Westerse klassieke muziek als uit de Oost-Europese volksmuziek.

Meer informatie en kaarten

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden