Italië, Spanje, Frankrijk, Oezbekistan

Bekijk de online versie

Logo

Tel: 073 548 2064

Bijzondere reizen uitgelicht

Met veel enthousiasme zien we het najaar tegemoet. In Zuid-Europa - Italië en Spanje om precies te zijn - zijn de temperaturen nog dikwijls zomers in september en oktober. In Italië is het thema '100 jaar na de Mars op Rome', in Spanje nemen we de begeerlijke regio Andalusië onder de loep. Ook in Oezbekistan zijn aangename temperaturen waarschijnlijk. We bewonderen er het hart van de grote Zijderoute. In Parijs zal het wat frisser zijn, maar die 'kou' trotseren we graag voor een privébezoek ná sluitingstijd aan het vermaarde Louvre.

Andalusië

Vertrekgarantie: 3 oktober

Andalusië herbergt nog altijd prachtige voorbeelden van Moorse bouwkunst met als hoogtepunten de schitterende Alcázar, de Mezquita en het Alhambra.

Bekijk deze reis

Italië | 24-31 oktober

100 jaar na de Mars op Rome

Deze reis vertelt, 100 jaar na de Mars op Rome, het verhaal van Mussolini en het Italiaanse fascisme: van het gewelddadige begin tot het roemloze eind.

Bekijk deze reis

Louvre na sluitingstijd
Oog in oog met de Mona Lisa

Het onmogelijke wordt waargemaakt tijdens deze unieke reis. Als de deuren van het Louvre sluiten voor het publiek, worden ze voor ons geopend. Struin in een select gezelschap met een privégids en prof. dr. Jeroen Stumpel door de lege hallen en bewonder de vele kunstuitingen die het museum rijk is, inclusief de Mona Lisa. U kijkt haar in de ogen in een vrijwel lege zaal.

Vertrekgarantie:
16 oktober 
3-daagse reis, va. €1.995 p.p.

Bekijk deze reis

Oezbekistan
Hart van de grote Zijderoute

Pas in 1991 werd Oezbekistan onafhankelijk en trad naderhand langzaam uit de anonimiteit. Dit betekende onder meer dat de oude Oezbeekse beschaving en een keur aan sporen uit de Perzische cultuur weer toegankelijk werden voor Zijderoute-liefhebbers. In het najaar geven we onze ogen flink de kost. Burchten, tempels, mozaïeken, musea en uitgestrekte landschappen passeren de revue.

Vertrekgarantie: 25 september
12-daagse reis, va. €2.995 p.p.

Bekijk deze reis
https://www.experiencetravel.nl/culture/academische-reizen
https://www.experiencetravel.nl/culture/
https://www.experiencetravel.nl/culture/voyage-en-culture