+ Wist jij dit over knolselderij?
delicious.
Zonder stress op tafel
22x vega favorieten uit de oven

Het fijne van deze gerechten? Zet ze in de oven en het is een kwestie van wachten totdat je keuken zich vult met heerlijke geuren. Ga je voor een fijne traybake, een plaattaart, pastei of zuurkoolschotel? 

delicious.
Langer vers
Kaas bewaren? Gebruik géén plastic + 7 andere tips

Klinkt vast bekend: na een (iets te) gezellige borrel heb je geen zin meer om de kaasplank op te ruimen en stop je de kazen, zo hopsa, in de koelkast. Is dat heel erg? Niet echt, alleen worden de kazen er minder, tja, delicious van. Met deze 8 tips is dat verleden tijd. 

Advertorial
delicious.
Het nieuwste kookboek van Joris Bijdendijk cadeau bij delicious.

Kijk mee hoe sterrenchef Joris Bijdendijk thuis kookt voor zijn gezin. In Chez Bijdendijk leert hij je 70 Franse klassiekers maken, van bourride tot cannelés. Ontdek de Franse culinaire finesse, geïnspireerd door Escoffier en Bocuse deelt Joris zijn interpretaties van brood en patisserie tot pastei en stoofgerechten.

Dit wil je hebben:
TAART, TAART, TAART....

Taart maak je om te delen, je snijdt ‘m in zoveel stukken als er mensen rond de tafel zitten. Misschien is het daarom wel hét recept voor een feestje. Deze special edition van foodmagazine delicious. staat daarom tjokvol met de beste taartrecepten. We stapelen, vullen en versieren dat het een lieve lust is, met seizoensfruit, discodip, meringue, en hier en daar ook wat whisky of gin. Veel bakplezier gewenst!

Bestel nu deze luxe special edition in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Wist je dit al?
Alles over knolselderij + de állerlekkerste recepten

Team delicious. is gek op knolselderij. Met deze bonkige vriend kun je namelijk alle kanten op: bakken, frituren, koken, stomen of zelfs rauw eten, het kan allemaal.

delicious.
Weggooien of opeten?
De waarheid achter wit uitgeslagen chocolade

Net nu je die ene reep, die dure, met de mooie wikkel die je expres had bewaard, openmaakt zit er een wit laagje op. Wat doe je? Kun je wit uitgeslagen chocolade nog eten (en is dat überhaupt lekker), of is-ie voorbestemd voor de prullenbak?

delicious.
Weekendtoetje met kick
Whisky-affogato met whisky-semifreddo

Met whisky geef je een boozy kick aan deze Italiaanse klassieker. Nog leuker: het ijs maak je helemaal zelf, en daar heb je geen ijsmachine voor nodig. 

delicious.
Fantastic fungi!
6 recepten met oesterzwammen

Giet een drup olijfolie in de pan, een teentje knoflook, en bak een portie oesterzwammen goudbruin en knapperig aan de randjes. Bestrooi met zout, wat verse peper en zet je vork erin. Easy does it! Maar voor zoiets simpels ben je vast niet gekomen. Daarom: 6x oesterzwammen à la delicious.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden