Bekijk de e-mail nieuwsbrief online

win de leukste cadeaus met Foodies en Vegetariersbond

 

Win de mooiste prijzen met Foodies Vega Gifts!

 
Bij Foodies houden ze van vega. Daarom delen ze in de Nationale Week Zonder Vlees elke dag de lekkerste én leukste prijzen uit! Superfood siropen van CURCUM, een uitgebreid bakpakket van Smaakt en heerlijke olijfolie van oLivery; alles komt voorbij. Om mee te dingen naar deze prachtige prijzen hoef je niet veel te doen. Surf vanaf 6 tot en met 13 maart elke dag naar www.foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen met de Foodies Vega Gifts. En dan maar duimen draaien om te horen of jij in de prijzen bent gevallen!
 

  
Succes-cijfers campagne VegaFeb

 

 VegaFeb campagne Vegetariërsbond een succes

De eerste editie van onze nieuwe campagne VegaFeb, is een succes! 

Op 1 februari begonnen 1.167 gezinnen aan de uitdaging 28 dagen lang lekker vega te eten. Maar liefst 62% daarvan voltooide de volledige maand. De impact van deze gezinnen (met een volgens CBS gemiddeld aantal personen van 2,14 per gezin) is enorm: zo bespaarden zij in de maand februari onder meer tenminste 1.548 dierenlevens en 57 miljoen liter water.

Deed je mee aan de challenge, deelde je jouw selfie-met-V-teken op socialmedia of inspireerde je anderen tot het volgen van VegaFeb? Dan willen wij jou graag hartelijk danken voor jouw support! 
Onze dank gaat ook uit naar diverse organisaties zoals Natuur&Milieu en Wakker Dier, diverse journalisten, radioprogramma 'Nieuws&Co' en tv-programma Hart van Nederland. 

Wij herhalen de VegaFeb-campagne weer in 2023, en dan doen wij er een flink schepje bovenop. Wij hopen dat je ook dan weer meedoet of meehelpt dit initiatief onder de aandacht te brengen.

Heb je de smaak te pakken?
Geef je dan op voor de 30 Dagen LekkerVega 'Budget' challenge - volwaardig vega eten voor slechts 5 euro per dag (2 porties). 

 Pre-order de Foodies Vega Special, nu met gratis verzending

 
Bestel nu de lekker dikke VegaSpecial
Vegetarisch eten lastig of eentonig? Integendeel! Foodies laat je zien wat er in de plantaardige keuken allemaal mogelijk is. In deze special koken ze met vleesvervangers als tofu, tempeh, seitan en jackfruit en brengen ze groenten naar een hoger plan in het vegetarische weekmenu. Met deze vegetarische special in je keuken overtuig je niet alleen jezelf maar ook je omgeving van hoe lekker en afwisselend vegetarisch eten kan zijn.
Wanneer je ‘m dit weekend nog bestelt, verzenden ze ‘m ook nog eens gratis én valt de special bij jou als eerste op de deurmat.
Daarnaast ontvang je in de bevestigingsmail direct een vegetarisch weekmenu, zo kun je direct aan de slag!
 

 Wist je dat...

 
... Vegetariërsbond gevraagd is zitting te nemen in de NEN-commissie om te komen tot een wettelijke standaard voor het woord 'plant-based' en 'plantaardig'?
... 75% van de respondanten op onze Twitter- en Facebook-Polls kiest voor "100% veganistisch" als definitie van deze woorden? 
.. een lekkere en gezonde vegetarische maaltijd in een zorginstelling nog niet vanzelfsprekend is? 
.. en onze lopende petitie voor 'Recht op Vegetarisch in de Zorg' al duizenden keren ondertekend is? 
.. namens de NVB een groep 'vegan influencers' recepten uit de Pasen-Allerhande gaat 'veganizen'?
.. het veganizen van de Kerst-recepten van Allerhande zelfs bij AlbertHein groot succes was?
.. inmiddels bijna 350 restaurants in NL het LEKKER VEGA Keurmerk hebben?
.. en zich daarmee onderscheiden qua aantal vegetarische en plantaardige opties op de kaart?

 

 
Word nu lid en ontvang recent kookboek naar keuze & nog veel meer!

 
Vegan Familie is een nieuw kookboek cadeau voor leden van de Vegetariersbond
In 2040 eet Nederland 50% minder vlees. Het kán, maar alleen met jouw hulp. Wij benaderen de bedrijven en de politiek. En wij laten jou kennismaken met die rijke, smaakvolle vegetarische keuken. Zo inspireer je de mensen in je omgeving. Iedere stap telt. Met onze welkomstgeschenken en de gratis services helpen we je op weg.

Als dank voor je lidmaatschap ontvang je:
  • Gratis het kookboek 'Vegabijbel' van Isabel 'de Hippe Vegetariër' Boerdam
    OF
    het kookboek 'Family.Eat.Plant' van vegan-avant-la-lettre en auteur diverse kookboeken, Lisette Kreischer
    OF 
    het kookboek 'Vegan Familie', winnaar LekkerVega Kookboekverkiezing 2021
  • Gratis! 4 x per jaar LekkerVega Magazine - gewoon heerlijk leesvoer voor op de warme bank, plus vegetarische en plantaardige recepten 
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan (op jouw verzoek) van onze Voedingskundige Sytske de Waart
     
Steun de Vegetariersbond en word donateur
 
    Dank je wel! 
Je ontvangt deze nieuwsbrief van de Vegetariërsbond.
Niet langer ontvangen? Klik hier om je af te melden.
©2022 NVB