Frankfurt, Dortmund, Wiesbaden & Schwetzingen Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Topmusici in Duitsland

Met o.a. het Gewandhausorchester en Russisch sterpianist Danil Trifonov

Geachte Do,

Afgelopen week zijn 90 van onze klanten veilig teruggekeerd van een prachtige jubileumcruise door historisch Nederland. Zij hebben een heerlijke week gehad! In deze nieuwsbrief gaan we ook met u op reis, en wel naar het land van onze Oosterburen. Daar valt namelijk genoeg te beleven op muzikaal en cultureel gebied! Niet alleen hebben we vier prachtige reizen voor u in de aanbieding met optredens van stuk voor stuk topmusici, onze classical music manager Wouter Schmidt ging vast op voorverkenning in Duitsland en doet daar uitgebreid verslag van. Leest u maar mee! 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze reizen? Neemt u dan contact op met één van onze specialisten, wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via info@hannick.nl of 070 319 19 29. Wij kijken ernaar uit om u weer te mogen begroeten op één van onze reizen! 

Hartelijke groet,
Team Hannick Reizen

Ervaringen van Wouter Schmidt in Duitsland

Geachte lezer,

Graag vertel ik u iets over mijn ervaringen van mijn 14-daagse vakantie die ik vorige maand in Göttingen en omstreken heb doorgebracht met mijn vrouw, Jet. Behalve dat ik het leuk vind om enkele belevenissen met u te delen op muzikaal en cultureel gebied, vertel ik u ook graag hoe wij in deze coronatijden tóch op een ontspannen en fijne manier vakantie konden houden in Duitsland. Veel van de Hannick muziekreizen hebben immers Duitsland als bestemming. Wellicht geeft u dit hernieuwd vertrouwen en inspiratie om met ons een reis te aanvaarden! Leest u mee? 

Lees het volledige blog

Gaat u mee op reis naar Duitsland?

Geniet van bloedstollende opera's - gegarandeerd vertrek!

Het is geen wonder dat we deze reis naar de chique stad Wiesbaden al zo snel gegarandeerd vertrek konden geven. Sjostakovitsj' bloedstollende opera Lady Macbeth von Mzensk en Puccini's La Bohème zijn voor elke muziekliefhebber reden om mee te gaan. Weergaloze, tijdloze opera's, waarbij u optioneel ook nog eens kunt genieten van één van de meest geliefde operettes aller tijden: Gräfin Mariza van Emmerich Kálmán. Met de prachtige herfstkleuren in oktober is het decor van de elegante stad Wiesbaden compleet. 

Herfstkleuren in Wiesbaden

5-daagse reis, gegarandeerd vertrek 14 oktober, vanaf € 1.295,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Vier het sloktakkoord van het Beethovenjaar in Frankfurt

Het Beethovenjaar 2020 loopt helaas bijna alweer op zijn einde, maar in de Alte Oper staat de jubilerende componist nog eenmaal vol in de schijnwerpers tijdens twee concertavonden. Het befaamde Gewandhausorchester staat hierbij onder leiding van hun al even beroemde Letse chefdirigent, Andris Nelsons. Het orkest krijgt gezelschap van topvioliste Anne-Sophie Mutter wanneer Beethovens Vioolconcert wordt uitgevoerd. De volgende dag ontfermt de Russisch sterpianist Danil Trifonov zich over Beethovens 'Keizerconcert'. Een prachtig slot(akkoord) van het Beethovenjaar! 

Topmusici spelen Beethoven in Frankfurt

4-daagse reis, vertrek 23 november, vanaf € 1.395,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Geniet van Mozarts laatste drie symfonieën

Welkom in het land van duizend bergen, het mooie Sauerland! In het prachtige Konzerthaus van Dortmund kunt u genieten van een aantal wereldtoppers die voor u de bühne betreden. Het City of Birmingham Symphony Orchestra wordt geleid door de nieuwe chef-dirigente Mirga Gražinytė-Tyla, met op het programma de Sacre van Stravinsky. Een van haar beroemde voorgangers, Sir Simon Rattle, staat ditmaal voor het illustere Mahler Chamber Orchestra. Daarnaast brengen de ‘junge, wilde’ pianobroers Lucas en Arthur Jussen een spectaculair programma.

Wereldtoppers in Konzerthaus Dortmund

4-daagse reis, vertrek 15 november, vanaf € 1.195,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Meet & Greet in het indrukwekkende barokpaleis van Schwetzingen

Het barokpaleis van Schwetzingen beschikt over een uniek rococotheater en enkele intieme concertzalen die ieder jaar het prachtige decor vormen voor het Mozartfest. Dit keer heeft de directie van het Mozartfest aangeboden om twee concerten exclusief voor Hannick Reizen te organiseren. Een aanbod dat wij uiteraard met beide handen hebben aangegrepen! Geniet van een een prachtig kamermuziekconcert met o.a. Anton Steck op barokviool en Christina Kobb op hammerklavier. In de Jagdsaal van Schloss Schwetzingen laat u zich betoveren door de klanken van het Eliot Quartet, vergezeld door Nikolaus Friedrich op klarinet. 

Mozartfest in Schwetzingen

4-daagse reis, vertrek 2 oktober, vanaf € 1.195,- p.p.

Bekijk of boek deze reis

Last but not least: reisleider Wouter Schmidt aan het woord

Het is zover: vandaag sluiten wij de reeks 'reisleiders aan het woord' af met onze classical music manager Wouter Schmidt. Naast zijn werkzaamheden bij ons op kantoor leidt Wouter Schmidt namelijk ook nog een heel aantal muziekreizen voor Hannick Reizen. De afgelopen weken stelde hij 7 vragen aan zijn collega's, vandaag is hij zelf aan het woord. 

Lees het volledige interview

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden