Nieuwsbrief van 21-10-21 6:30:12
Online bekijken

Veiligheid en design staan centraal

Eindeloos variëren met aluminium muurafdekkappen

De aluminium muurafdekkappen van Roval Aluminium worden veelal als afwerking van muurtjes of borstweringen van onder meer balkons en loggia’s gebruikt. Bovendien worden de muurafdekkappen in toenemende mate toegepast als dakrandafwerking.

Een kleurrijke, brandveilige A2 gevel bouwen met Rockpanel

Vier flats aan de Urkerweg in Emmeloord zijn voorbereid op de toekomst. Naast een all-electric installatiepakket en een nieuwe, duurzame gevel betekent dit ook veel oog voor brandveiligheid. Dankzij een aluminium achterconstructie en Rockpanel A2 gevelplaten, zijn de nieuwe gevels geclassificeerd als onbrandbaar (Euroklasse A2-s1,d0).
Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Een 54 mm dikke deur: klein verschil, groot resultaat

Uit de Energiemonitor 2021 blijkt dat 50% van de corporatiewoningen in Nederland valt in labelklasse B. Dit is een uitstekend resultaat, maar het betekent ook dat de andere 50% de komende jaren nog moet worden aangepakt. Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur/kozijn-combinaties een belangrijke rol.
Hoogwaardige, duurzame kitten passend bij de Forbo Eurocol voegkleuren

Hoogwaardige, duurzame kitten passend bij de Forbo Eurocol voegkleuren

Forbo Eurocol biedt niet alleen een gevarieerd assortiment aan tegellijmen en voegmiddelen, maar ook een ruime keuze aan bijbehorende producten om van elk tegelproject een succes te maken. Met reparatiemortels, kimband, coatings, primers en egaliseermiddelen, maar ook met hoogwaardige kitten, onderdeel van het Waterdicht Tegelwerk Systeem.

Het perfecte evenwicht tussen zicht en geluid

Het creëren van een flagship trainingscentrum voor een raamtechnologiespecialist in het Duitse Augsburg, vereist begrijpelijkerwijs grote raamoppervlakken, die het interieur overspoelen met licht. Wanneer dit echter gepaard gaat met het gebruik van beton, tegels en geluidsreflecterend metaal, leidt dit tot geluidsoverlast. Daarom had Finstral AG een akoestische oplossing nodig die het visuele concept zou aanvullen.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.