Kennisbanken E-installatie
Online versie
Veiligheid bij het uitvoeren van elektrotechnische inspecties
Bij het inspecteren van een elektrotechnische installatie is veiligheid erg belangrijk. Dit artikel zoomt in op een aantal belangrijke veiligheidsaspecten.  
Lees verder >
Omzet en vertrouwen groeien in installatiesector
Ondanks de coronacrisis was juni een positieve maand voor de bouwsector, en zeker voor de installatiesector. Dat blijkt uit de vierde editie van de BouwMonitor, een onderzoek van Gawalo en USP.  
Lees verder >
Ook een type B aardlekschakelaar heeft zo zijn voordeel
Bij het beveiligen van een laadpunt voor elektrische auto’s zijn twee opties toegestaan. Welk aspect geeft de doorslag?
Lees verder >
Banner
Hoe gevaarlijk is SF6?
Zwavelwavelhexafluoride (SF6) wordt al tientallen jaren gebruikt als isolatie- en blusmedium in schakelinstallaties. Het maakt compacte installaties mogelijk, hetgeen vooral in bebouwde omgeving gunstig is. Nadeel is dat het een broeikasgas is.
Lees verder >
Tips voor het uitbrengen van een offerte ‘Inspectie elektrische installatie’
Veel bedrijven vragen bij verschillende installateurs en inspectiebureaus een offerte aan voor een NEN 3140-inspectie van de elektrische installatie. 
Lees verder >
Meer nieuws
(advertorial)
alt
Alles in 1
De online Kennisbank Installatie Journaal biedt u alle informatie over NEN 1010, Power Qualtity, Verdeelsystemen, Atex, NEN 3140, Duurzame Energie en Machineveiligheid op 1 plek! Als u het antwoord niet vindt, dan legt u de vraag gewoon gratis voor aan onze experts.
Probeer nu 2 weken gratis > 
Partnernieuws
In Almere worden bijzondere woningen gebouwd
'Genieten van het goede leven.' Onder dat motto bouwt Barnyard Living bijzondere villa’s in Almere. Met een stijl die is gebaseerd op de Amerikaanse barns.
Lees verder >
Blog
Zonnepanelen en de grote schoonmaak
Een periodieke controle van zonnepanelen is uiterst belangrijk: iedereen wil het optimale vermogen van zijn panelen blijven benutten. 
Lees verder >
Whitepaper
Elektrische voertuigen opladen
De snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV’s) vereist een overeenkomstige infrastructuur voor het opladen van de accu’s.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright