Nieuwsbrief van 15-12-20 6:30:17
Online bekijken

Bijzondere ontwikkelingen en moderne toepassingen

We Elevate … CleanMobility

De wereld waarin we leven verandert continu, de manier waarop we omgaan en contact maken met elkaar verandert nog veel sneller. Er zijn nieuwe uitdagingen in publieke ruimtes en we ontdekken hoe deze comfortabel te gebruiken, waarbij we onze veiligheid en bescherming waarborgen.

Getting closer

Mobiliteitsspecialist Orona richt zich op het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van onder andere liften, roltrappen en rolpaden voor zorginstellingen, woongebouwen, commerciële gebouwen en stedelijke omgevingen. Orona is in 1964 opgericht in het Spaanse Baskenland en is een coöperatie bestaande uit meer dan 30 bedrijven in Spanje, Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen en Brazilië.

Wat kunt u doen om uw lift(en) gezond te houden?

Maakt u in deze tijd nog veel gebruik van de lift? Of neemt u, als het kan, liever de trap? Voor liften zijn regels opgesteld waardoor we er – ook in deze tijd – veilig gebruik van kunnen blijven maken. Het begint bij het gebruiken van gezond verstand. Als het gebruik van de lift niet noodzakelijk is, laat dit dan over aan de mensen die er echt afhankelijk van zijn. Zo voorkomt u een te volle cabine, lange wachttijden en is het gemakkelijker om afstand van elkaar te houden.

Homelift DHM 500 maakt eengezinswoning toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden

De eigenaren van een nieuwe eengezinswoning met twee verdiepingen in Nederland hebben alvast goed vooruit gepland: er moest een lift komen die de begane grond zou verbinden met de eerste verdieping. Dit maakte het huis drempelvrij en de bewoners hoeven zich geen zorgen te maken over wat er misschien zal gebeuren als iemand niet langer de trap op zou kunnen lopen.

Liften

Liften komen in een groot aantal uitvoeringsvormen voor. Afhankelijk van het doel, de bouwkundige mogelijkheden en de aard van het gebruik wordt in nauwe samenwerking met de liftleverancier een lift in een bouwproject gekozen en verwerkt. In deze themapagina komen naast de hydraulische lift, tractielift, brandweerlift, schaarlift, platformlift en de autolift, ook de basisprincipes van de liftschacht, liftput, liftsnelheid, liftdeuren, machinekamers en de veiligheidsinstallaties aan bod.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.