Nieuwsbrief van 24-11-20 6:30:08
Online bekijken

Balustrades, privacyschermen en hekwerken

Meer mogelijk met aluminium privacyschermen

Roval Aluminium heeft behalve een groot aanbod aluminium bouwproducten ook aluminium privacyschermen in het productassortiment. Deze onderscheiden zich niet alleen door kwaliteit, maar ze zijn ook nog eens fraai om te zien. Doordat de combinatiemogelijkheden van deze PS-serie eindeloos zijn en de maatwerkmogelijkheden van Roval legio, is er voor vrijwel elke situatie wel een passende oplossing.

Gaaspanelen voor veilige opslag en meer

Al meer dan 60 jaar produceert Troax gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire panelen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toepassingen (zoals bergingen in appartementen, garageboxen, fietsen-stallingen en opslagruimten voor bijvoorbeeld vuilnis, airco’s, warmtepompen, enz.). Opslagruimtes bestaande uit veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen.

Poortsluiter DIREKT bewaakt de luxe jachten in de haven van Barcelona

Het oog wordt automatisch aangetrokken door de grote jachten die de toeschouwer dag in dag uit versteld doen staan in de haven van Barcelona. Maar hoe groot de jachten ook zijn, het is onmogelijk om de “kleine dingen” van het dagelijks leven volledig te missen. Om de privacy en veiligheid van de booteigenaren, het personeel en zelfs de boten zelf te waarborgen, zijn er toegangspoorten tot de steigers gebouwd.

Uitbreiding glasbalustrade profielen van Storax

Storax heeft met het programma van ONLEVEL slimme profielen voor glasbalustrades in het assortiment. In dit artikel worden drie innovatieve profielen genoemd en het SKYFORCE systeem voor Franse balkons. De TL-3020: een intelligente verdere ontwikkeling van één van de sterkste producten in de 1.0 kN toepassing.

Slagboom, schuifpoort of speedgate: welke type toegangsbeveiliging past bij uw situatie?

Er zijn allerlei manieren om de toegang tot uw terrein te organiseren. U kunt kiezen uit slagbomen of tourniquets, maar ook voor een robuuste schuif- of draaipoort of een snelle speedgate. Veel bedrijven stoeien met de vraag wat de meest geschikte oplossing is om hun terrein af te sluiten. Als het gaat over de beveiliging van hun terrein, denken veel bedrijven in de eerste plaats aan hekken, detectie, camera’s, protocollen, bewaking en andere middelen.

Stapel beveiligingshek

Het Stackdoor stapelhek is een beveiligingshekwerk met bijzonder kleine inbouwmaten. De liggers worden gestapeld wanneer het beveiligingshek open is. Het Stackdoor stapelhek is zeer veilig (WK2 gecertificeerd en toe te passen bij veiligheidsrisicoklasse 4 en 5). Het biedt een goed doorzicht (>85%) en heeft minimale inbouwmaten. Dankzij zijn solide uitstraling heeft het een preventieve werking en is goed bestand tegen vandalisme.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.