Kære John

Vi skal passe på hinanden og begrænse coronasmitte mest muligt. Men vi skal også holde gang i samfundets hjul. 


Hos STARK gør vi begge dele. Vi holder åbent i vores forretninger, men sørger også for at holde god afstand til hinanden, så det er trygt at handle hos os.


Men du kan også trygt handle med os hjemmefra. Det kan være den bedste løsning, fordi vi lige nu oplever stor travlhed ude i forretningerne. I stedet kan du handle på STARK.dk. Og du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Uanset hvad der passer dig bedst, er vi klar med råd og vejledning. Når du har bestilt dine varer, går branchens stærkeste leveringsservice i gang og bringer varerne direkte til dig, præcis hvor du ønsker. Hurtigt, bekvemt og sikkert. 


Forsyningssituationen er god. Der er masser af varer, både på hylderne i forretningerne og vores lagre – og det vi ikke har, skaffer vi til dig. Vi håber, at det fortsætter – men må også være realistiske og forvente længere leveringstider i de kommende uger. Vi beklager ulejligheden og håber på din forståelse i denne særlige situation. 


Ændrer situationen sig, giver vi dig besked. Og har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os: Vi står som altid bag dem, der kan deres håndværk. 


Vel mødt. Vi ser frem til at hjælpe dig. Over telefonen, på STARK.dk eller i vores forretninger.

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: