Spil på alle dine strenge

Velkommen i symfonien:
50% rabat på midsommerkoncert

Med dette nyhedsbrev byder vi velkommen til 800 nye læsere, som skrev sig op i forbindelse med Opera i Parken.

Dét skal fejres! Derfor vil vil helt ekstraordinært tilbyde ALLE nyhedsabonnenter 50% rabat på vores midsommerkoncert med Dreamers' Circus i morgen aften, torsdag 22. juni. Der er næsten fyldt på gulvet i salen, men der er stadig gode pladser på 1. balkon. Rabatlink og information om koncerten finder I nedenfor.

Hvad kan man så forvente af Aarhus Symfoniorkesters nyhedsbrev, nu hvor det har fået vokseværk? Som vanligt kan kan regne med regelmæssig udsendelse 1-2 dage før ugens koncert og muligheden for at downloade og læse koncertprogrammerne forud for koncerterne, samt dykke ned i informative baggrundshistorier om den musik, der bliver spillet. Det er også fortsat i nyhedsbrevet, at I vil blive varskoet om kommende koncerter, nye begivenheder og gratis events. 

Derudover vil vi i fremtiden tilføje flere muligheder for særlige koncertrabatter, tilbud, konkurrencer og andet, som gør det ekstra attraktivt at være læser. Men mere om det efter sommerferien! Torsdag markerer sidste koncert for os, inden vi i august vender tilbage i Den Jyske Operas opførelse af Tosca og vores egne koncerter. 

Vi håber I alle får en god og solrig sommer - gamle som nye læsere! Velkommen til og velkommen tilbage i august!

Midsommerkoncert

Dreamers’ Circus

Få halv pris på ny dansk folkemusiks mest succesfulde trio, når Dreamers' Circus igen gæster Aarhus – denne gang med fuldt symfoniorkester som backing band og Christian Hjelm på vokal.

Vi fejrer den længste dag med en koncert, hvor den klassiske musik tager en svingom med den folkemusik, som de klassiske komponister siden tidernes morgen har ladet sig inspirere af. Fra Mendelssohn og Vivaldi til Dreamers’ Circus’ egen musik – med og uden symfoniorkestret. Det bliver en vidunderlig aften i fællesskabets tegn.

”To danskere og en svensker går ind på en bar”. Det er ikke begyndelsen på en vittighed, men på et smukt musikalsk partnerskab. Dreamers’ Circus blev nemlig skabt en sen aften på en bar i København, hvor pianist Nikolaj Busk hørte violinist Rune Tonsgaard spille sammen med Ale Carr, som spiller cittern (og alle mulige andre strengeinstrumenter).

Til sammen kombinerer de tre musikere klassisk, jazz og folkemusik – og tøver aldrig med at blande det hele sammen. Med sig på scenen denne aften har de sanger Christian Hjelm – og naturligvis Aarhus Symfoniorkester.

Dirigent
Christian Øland

Solister
Dreamers’ Circus:
Rune Tonsgaard Sørensen
violin

Ale Carr
cittern

Nikolaj Busk
klaver og harmonika

+ Christian Hjelm
sang 

Værker
Særligt orkestrerede udgaver af Dreamers’ Circus’ originalnumre, Drachmann & Lange-Müllers Midsommervisen i nyt arrangement – samt orkestermusik af Mendelssohn, Vivaldi og Vaughan Williams

22. juni kl. 19.30
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

120 kr. (normalpris: 250 kr.)* 

*er du studerende eller under 25 år, kan du få billetten til 100 kr. ved at købe den fra koncertundersiden på vores hjemmeside i stedet for at bruge knappen nedenfor. 

Få 50% rabat på Dreamers' Circus

KOMMENDE KONCERTER

VelLyd

Symfoni for havet

Dyk med orkestret ned under havoverfladen i Aarhusbugten og lad dig omslutte af musik, film og billeder, der haler kærligheden til havet op af dybet – og ind i koncertsalen. 

Dirigenter
Nathanaël Iselin

Medskabere
Simon Østergaard, Søren Wiesauer, Jesper Nordin m.fl.
foto- og videomateriale

Christoffer Brekne
videoredigering

OMNIVOX
projektion

Værker
C. Debussy
La mer

A. Bax
Tintagel

G. Tailleferre
Harpesonate, 1. sats

31. august kl. 19.30
1. september kl. 19.30
Symfonisk Sal, Musikhuset Aarhus

100 kr.

Køb billet til Symfoni for havet

Wagner, Prokofjev & Bartók

Mønsterbryderne

Fællesskab. Det er grundstenen i denne sæson. Og med fællesskabet følger også alle dets kvaler – herunder opgøret med arv og traditioner.

Til sæsonens åbningskoncert placerer de tre værker sig midt i kampen mellem tradition og fornyelse: Det er musik skabt lige dér, hvor verden forandrer sig.

Dirigent
Andris Poga

Solist
Alexander Sitkovetsky
violin

Værker
R. Wagner
Ouverture til Mestersangerne

S. Prokofjev
Violinkoncert nr. 1

B. Bartók
Koncert for orkester

7. september kl. 19.30
Symfonisk Sal, Musikhuset

100-395 kr.

Køb billet til Wagner, Prokofjev & Bartók
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2023 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Føj os til din adressebog


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.