I over 100 år har Brogaarden opbygget en stor faglig viden inden for hestefoder. Den viden vil vi nu gøre tilgængelig for vores kunder på nye måder. Med en passioneret viden om heste, er vi klar over, at der nemt kan opstå spørgsmål omkring deres fodring og trivsel. Derfor har vi bl.a. udviklet en række nye aktiviteter, hvor hesteejere gratis kan finde gode råd og vejledning til fodring af heste. 

Meget er sket siden Brogaarden så dagens lys som fodervirksomhed i 1800-tallet. Vi har med årene opbygget en stor ekspertise inden for forskning, udvikling og rådgivning i blandt andet hestefoder. Den viden skal selvfølgelig komme vores kunder til gavn. Derfor lancerer vi nu bl.a. en serie af videoer og podcasts, hvor du kan få mere viden, en større indsigt og professionel rådgivning i de forskellige fodringsmuligheder til heste. 

Louise & Cabin

Cabin – DV hoppe på 8 år

Cabin, der til dagligt går under navnet ”Klister” er en af vores egne Brogaarden heste. Hun ejes nemlig af Brogaardens Markedschef Louise. Klister er Louises 3. barn, og bruges af hele familien til hyggeridning i naturen, men bliver også brugt til ridebanespringning, på hobbyplan.  

”Heste producerer kun spyt, når de tygger.”

SANDT. I modsætning til mennesker, der producerer spyt hele dagen. Af den grund er det vigtigt, at heste tygger så lang tid som muligt, så spyttet blandes i foderet og gør det mere flydende. Dermed kommer foderet nemmere gennem fordøjelsessystemet. Det vil sige, at foder, der forlænger hestens tyggetid, understøtter en sund fordøjelse. Tyggetid afhænger primært af strukturen i foderet og volumen. Har du hørt noget, du synes, vi skal bringe?

Skriv til os - klik her

Immulix til følsæsonen

Føl fødes med et underudviklet immunsystem, men studier viser, at tilskudsproduktet Immulix® blandet i hoppens foder fra foling og 8 uger frem, sikrer udviklingen af en god immunbalance.
 

Prisen for at holde hest

FEI har netop lavet en undersøgelse af hvad det koster at have hest rundt om i verden. 
Der er store forskelle på hvad der er inkluderet i prisen, men her har de forsøgt at sammenligne fuldpas ordninger.
Spanien $ 300 pr. md
Australien $ 550-700 pr. md
USA $ 350-750 pr. md
UK $ 750-1100 pr. md

Læs undersøgelsen her.

Vi savner jer

Vi savner at møde jer alle sammen til stævner, events og messer. Lige nu er det desværre svært at spå om hvornår vi igen kan mødes IRL.

Vi håber det er SNART, og du kan her finde en liste over de events vi deltager i henover sensommeren og efteråret, såfremt der åbnes op. Vi krydser fingre! 

Se flere events her.

Denne email er sendt til newsletter@newslettercollector.com  | Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra Brogaarden, kan du klikke unsubscribe  |  © Brogaarden www.brogarden.eu