Nieuwsbrief van 10-01-2023
Online bekijken
 
 
 

Aandacht voor natuurlijke ventilatie in uniek project EDGE Amsterdam West

EDGE Amsterdam West is een icoonproject en een absolute blikvanger in het landschap van Amsterdam. Het 54.000 m2 grote gebouw met een kantoor oppervlakte van 42.000 m2 is door EDGE herontwikkeld met de hoogste ambities op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en gezondheid. 
Lees verder   Vraag informatie aan

BouwBeurs 2023 – 6 tot en met 10 februari, Jaarbeurs Utrecht 

De bouwsector verandert en ontwikkelt snel. Als vakmens wil je op de hoogte blijven van de laatste innovaties binnen de branche. Door de grote werkdruk kan dit soms lastig zijn. BouwBeurs 2023 biedt daar de oplossing voor! Van 6 tot en met 10 februari worden de hallen van Jaarbeurs Utrecht gevuld met honderden exposanten.  
Lees verder   Website

Glazen vloerluik verbindt heden met 17e eeuws verleden 

De bijzondere vondst in Haarlem haalde zelfs de krant: ‘Kelder uit de 17e eeuw ontdekt.’ Verrassend nieuws. Zeker voor de twee nieuwe eigenaren van het pand, die enkele jaren eerder nietsvermoedend een bouwval hadden gekocht om op te knappen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Migrantenhotel Aalsmeer – Ruigrok Tower

Het nieuwe wooncomplex Ruigrok Tower biedt plaats aan 131 appartementen verdeeld over acht woonlagen. Voor de buitenzijde is gebruikt gemaakt van ruim 400 m2 van het nieuwe SAB-Blokprofiel 30/415 in Colorcoat HPS200 Ultra® Pure Grey.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP