Nieuwsbrief van 05-12-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Oplossingen voor stille ventilatie in en rondom huizen

De geluiddempende ventilatieroosters van Merford zijn specifiek ontwikkeld voor een brede range aan toepassingen. Ze zijn geschikt voor situaties waar grote luchthoeveelheden over een rooster wenselijk zijn en waar de inbouwruimte beperkt is. Zoals bij woning- en scholenbouw, omkastingen, parkeergarages en koel-/verwarmingsinstallaties. 
Lees verder   Vraag informatie aan

2VV Luchtbehandelingskasten voor een prettig binnenklimaat

Bij nieuwbouw en renovatie krijgt de energieprestatie standaard veel aandacht, maar een gezond binnenklimaat blijft vaak onderbelicht. Terwijl dit van grote invloed is op de aspecten gezondheid, comfort en productiviteit van de gebruikers van het gebouw.
Lees verder   Vraag informatie aan

Arlu divina Slide

Glazen scheidingswanden worden pas echt interessant om ruimtes in huis zowel functioneel als esthetisch op de delen, als je er ook elk type deur in kunt verwerken. Met ‘Slide’ heeft divina een glazen schuifdeur in lijn met de wand. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Wonen in de stad met uitzicht op groen

Ten westen van het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch vind je het Paleiskwartier. In deze hypermoderne wijk vind je niet alleen talloze lekkere hotspots, maar ook meerdere bouwkundige parels. Met de toevoeging van Terrazzo wordt dat tweede luik nogmaals uitgebreid.
Lees verder   Vraag informatie aan

Solarlux systeeminnovatie balkonbeglazing Proline - next level

Binnenstedelijke verdichting en extremere weersomstandigheden verhogen de eisen aan veilige gevel- en balkonbeglazing. Betere geluidsisolatie- en windlastwaarden en een hogere energie-efficiëntie zijn aan de orde van de dag, met name voor toekomstbestendige hoogbouw.
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen