Nieuwsbrief van 5-4-18 6:22:00
Online bekijken

Ventilatie en koeling: frisse lucht zo ver het oog reikt

Waterwerende ventilatieroosters of lamellenwanden

Storax levert Renson ventilatieroosters en lamellenwanden die zijn voorzien van een gepatenteerd waterwerend systeem dat getest is door HEVAC (klasse A2 tot 3,0 m/s). Zo kunt u in één systeem een hoge luchtdoorlaat combineren met een maximale  waterwerendheid. Ideaal voor ruimtes zoals serverruimtes, datacenters en elektriciteitscentrales. De HEVAC test houdt in dat 1m² lamellenwand wordt getest door een slagregen met een capaciteit van 75 liter per uur, onder een windsnelheid van 13 m/seconde.

Krijg subsidie op een EFAFLEX snelloopdeur voor vriescellen

Koelen of ventileren? Geen probleem met de speciale snelloopdeuren van EFAFLEX. EFAFLEX biedt met de snelloop-spiraaldeuren wereldwijd snelloopdeuren met optimale isolatie dankzij EFA-THERM®-lamellen: voor verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen, zorg voor constante en exacte koeling en voor vermindering van energiekosten! De nieuwe generatie snelloop-spiraaldeuren van EFAFLEX zijn speciaal ontworpen om energieverlies tegen te gaan.

Brandwerende ventilatie- en rookafvoerkanalen

Net als alle andere brandwerende constructies moeten brandwerende ventilatie- en rookafvoerkanalen een Europese classificatie bezitten. De prestaties van ventilatiekanalen moeten voortaan voldoen aan de eisen van de classficatienorm EN 13501-3. Voor rookafvoerkanalen geldt de classificatienorm EN 13501-4. Hierdoor is er een groot verschil tegenover voorheen, namelijk dat toepassing van ventilatie- en rookafvoerkanalen duidelijk gescheiden wordt.

Briza, 365 dagen per jaar het ideale binnenklimaat

Briza van Jaga is een hybride toestel met een dubbele persoonlijkheid: warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Achter het Briza-comfortsysteem schuilt onze energiezuinige Low-H2O techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Een kleinere massa warmt sneller op dan een grote. De toepassing van Low-H₂O techniek bevat Briza tot 90% minder water dan een traditionele plaatstalen radiator.
Meer weten over ventilatie en koeling? Bekijk onze themapagina

WHISPER AIR is DE unit voor decentrale ventilatie op school

De WhisperAir is een decentrale warmteterugwinunit. Het garandeert een continue aanvoer van verse, frisse lucht, waardoor het CO2-niveau optimaal blijft.
De naam zegt het al: een ultra stil systeem, met een geluidsniveau van maximaal 35 dBA. Alleen daarom al is deze unit uitermate geschikt voor klaslokalen.

C+, D+ of E+… Renson heeft voor elk wat wils op vlak van vraaggestuurde woonhuisventilatie

Ventilatie op maat van bewoners en met nadruk op installatiegemak: Voordelen voor zowel bewoners als installateurs bij de nieuwste producten op gebied van vraaggestuurde ventilatie, met of zonder warmteterugwinning. Ventilatiesysteem C+ met Healthbox 3.0: snel inregelen, installaties online beheren; vraaggestuurde D+ balansventilatie met app-bediening en ventilatiesysteem E+: ventileer en verwarm waar je leeft.

DucoBox Energy zet nieuwe standaard voor ventilatie in woning van de toekomst

Met de DucoBox Energy wordt vraaggestuurde balansventilatie met warmteterugwinning naar een hoger niveau getild. De auto-inregeling en geïntegreerde 2-zoneregeling zorgen niet enkel voor een uiterst stille, intelligente én energiezuinige werking in de woning van de toekomst. Deze doordachte technieken leveren installateurs bovendien een aanzienlijke tijd- en geldbesparing op. Een niet te missen ventilatieoplossing dus tijdens uw bezoek aan Building Holland!

Download gratis de white paper "Ventilatieroosters, luchtroosters"

Nieuw basiskennisartikel over ventilatieroosters en luchtroosters nu gratis te downloaden op NBD-Online. Ventilatieroosters vormen de verbinding tussen luchtkanalen en de ruimtes waarop die luchtkanalen zijn aangesloten. Ook worden luchtroosters gebruikt om aangrenzende ruimtes met elkaar in open verbinding te brengen. Omdat roosters in gelijke uitvoering voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden,  maken we een indeling op basis van uitvoering en niet op basis van toepassing.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.