Nieuwsbrief van 4-4-19 6:36:00
Online bekijken

Thema ventilatie en koeling

Waterwerende ventilatieroosters of lamellenwanden

Storax levert Renson ventilatieroosters en lamellenwanden die zijn voorzien van een gepatenteerd waterwerend systeem dat getest is door HEVAC (klasse A2 tot 3,0 m/s). Zo kunt u in één systeem een hoge luchtdoorlaat combineren met een maximale  waterwerendheid.

Lichtgewicht EPS plenum voor systeemplafonds

Licht gewicht EPS plenum, dat eenvoudig gemonteerd kan worden op 594 x 594 inlegroosters. Door de gegalvaniseerde stalen rechte aansluiting zit het plenum perfect op het rooster gepositioneerd. Het lichtgewicht EPS plenum is toepasbaar op vele 594x594 inlegplafond roosters, heeft een stalen rechte aansluiting, is thermisch geïsoleerd en slechts 300mm hoog.

Renson ventilatie, zonwering én nachtkoeling

De uitdaging van vandaag is om NOM-woningen zo te ontwerpen dat die niet alleen energiezuinig zijn, maar dat de bewoners tegelijk ook kunnen genieten van een gezond binnenklimaat en aangename binnentemperaturen. Met de slimme, geconnecteerde Healthbox 3.0 ventilatie-unit in combinatie met Invisivent design raamventilatieroosters, draagt Renson daartoe bij. Maar er is meer...

Duco op Building Holland

Energiezuinige woningen, een comfortabel binnenklimaat en bovenal de gezondheid van de bewoners zijn van groot belang. Anno 2019 staat het vast dat deze pijlers de uitdagingen vormen in het toekomstig bouwen. De Belgische ventilatiefabrikant Duco is er in geslaagd om deze te vertalen naar de realiteit door middel van de vier ‘Duco at Home’ totaalconcepten.

Ventilatiesystemen A, B, C, D (NEN 1087)

In deze Basiskennis Installaties besteden we niet alleen aandacht aan de klassieke indeling van de ventilatiesystemen volgens NEN 1087. Hieronder gaan we ook in op de nieuwe ontwikkelingen voor de ventilatie-installatie sinds BENG is geïntroduceerd en het Monicair praktijkonderzoek in 2015 is gepubliceerd.

Basiskennis Installaties: Koelinstallaties, airconditioning

Koelinstallaties en airconditioning zijn de verzameling van oplossingen om ruimtes, voorwerpen en stoffen af te koelen en koel te houden en komt altijd neer op het onttrekken van warmte en deze op een andere plaats weer af te staan. Kort samengevat kan koeling op 2 verschillende manieren plaatsvinden. De eerste manier maakt gebruik van stoffen die al een lagere temperatuur hebben, bijvoorbeeld door water of lucht te gebruiken voor het koelen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.