Nieuwsbrief van 29-6-17 6:42:00
Online bekijken

Ventilatie en koeling: ventileren, natuurlijk koelen en zonwering: 3 in 1

Ventileren, natuurlijk koelen en zonwering: 3 in 1

De zomer is weer in het land en dus stelt zich opnieuw de vraag hoe woningen, kantoren en klassen voldoende gekoeld kunnen worden zonder de energiekosten de pan te laten uit swingen. Zeker nu het aantal warme dagen per jaar zienderogen stijgt, is de zoektocht naar alternatieven om binnentemperaturen in bedwang te houden meer dan ooit ‘hot’. 

Kwart Nederlanders heeft moeite om woning goed te ventileren

Ruim 70% van onze tijd verblijven we in huis. Dit onderstreept het belang van een fris en gezond binnenklimaat. Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels. Goed ventileren = 24 uur ventileren. Alleen weet een kwart van de Nederlanders nog niet precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Jaga, autoriteit op dit gebied, vertelt het je! 

Solatube Ventilatieset in MKB Innovatie Top 100!

De Kamer van Koophandel presenteerde 27 juni 2017 de meest innovatieve bedrijven en producten van Nederland.
Ook in 2017 heeft Techcomlight, het bedrijf achter Solatube Benelux, een plaats bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100 met de Solatube Ventilatieset!

Op deze manier behaal je maximale productiviteit in een productiehal

De juiste temperatuur, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit en licht zijn belangrijke factoren in het creëren van comfortabele werkomstandigheden. Als productiemanager ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om een maximale productiviteit te behalen in de productiehal. Een cruciaal element om dit te bereiken zijn de juiste condities op de werkvloer. Welke stappen zijn belangrijk om te zorgen dat het werkklimaat optimaal is?

Energiezuinig verwarmen en koelen met innovatieve Samsung 360 cassette 

De 360 cassette is een onderdeel van het programma Samsung warmtepompen. Comfort, duurzaamheid en design met de Samsung 360 cassette. De volledig ronde cassette zorgt voor optimale verwarming en een tochtvrije koeling in ieder hoek van de ruimte. De cassette combineert moeiteloos functie en design met een hoog rendement en levert zo een effectieve bijdrage aan duurzaam bouwen. 

Nieuwe range watergekoelde multiscroll koudwatermachines en warmtepompen

Airview Luchtbehandeling introduceert een nieuwe range multiscroll koudwatermachines en warmtepompen.
De Clivet WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines en WSHN-XSC3 water/water warmtepompen vormen het antwoord voor middelgrote en grote capaciteiten. 

Vasco introduceert nieuwe generatie all-in-one WTW-units voor nieuwbouw en renovatie

Vasco Group introduceert een nieuwe serie WTW-ventilatie-units. Uniek is het all-in-one principe; de nieuwe T350 en T500 zijn standaard uitgerust met een veelheid aan functionaliteiten die doorgaans optioneel zijn. Ventilatie-units T350 en T500 combineren hoog rendement (95,4% bij 300 m3 luchtdebiet), laag energieverbruik en installatiegemak.

Spirair Luchttechniek introduceert de school unit WHISPER AIR

De WHISPER AIR is ontworpen voor decentrale ventilatie. Het biedt een ideale oplossing voor zowel nieuwe als voor bestaande gebouwen. Door het minimale geluidsniveau is het een perfecte keuze voor scholen, kantoren en vergaderzalen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.