Nieuwsbrief van 15-4-21 6:30:06
Online bekijken

Slimme, duurzame en veilige oplossingen

Op weg naar circulariteit: Jaga Oxygen2

In lijn met kernwaarde “Respect Nature” staat Jaga nooit stil in de zoektocht naar efficiënter en duurzamer materiaalgebruik, bijvoorbeeld bij de Oxygen2 ventilatie-unit. Oxygen2 was al het meest zuinige vraaggestuurde ventilatiesysteem van Nederland. Er waren nog wel stappen te behalen richting circulariteit.

Met trots kondigen we de lancering aan van de VIREX AIR luchtreiniger

Het nieuwste product van 2VV -de VIREX AIR- is geproduceerd als reactie op de huidige COVID-19 pandemie. Het gebruik gaat verder dan alleen reiniging van een ruimte op de COVID-19 virusdeeltjes. De VIREX AIR elimineert ook ziekteverwekkers zoals mycobacterium tuberculose (tbc), influenza- en schimmelvirussen en filtert fijnstof.

Houd je waterleiding onder controle met de slimme waterregeling RE.GUARD

Weg met dat ongemakkelijke gevoel wanneer je uit huis bent. De RE.GUARD waterregeling bewaakt en evalueert continu de watertoevoer en –druk in je waterleidingen. In het geval van afwijkingen sluit RE.GUARD de hoofdwaterleiding af en ontvang je een bericht via de app. Met deze slimme waterregeling kun je de gevolgen van waterschade in je woning beperken. De RE.GUARD is leverbaar vanaf mei.

Nieuw: minimalistische ShowerDrain S+

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+.

WOLF CHT-monoblock: woonhuisventilatie en warmtepomp als één team

Speciaal geschikt voor nieuwbouwprojecten introduceert WOLF het CHT-monoblock. Het CHT combineert een warmtepomp, centrale woonhuisventilatie en een voorraadvat in een bijzonder compacte, visueel aantrekkelijke oplossing. Met de keuze uit tien varianten is er altijd een passende oplossing beschikbaar, afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker.

Doucheprofiel TECEdrainprofile

Open en drempelloze douchevloeren met grote tegels creëren een ruimtelijke beleving. Bij een onderbroken vloer is het mooi als de douchegoot ook doorloopt. Dit kan met het rvs doucheprofiel TECEdrainprofile, want deze kan eenvoudig en exact op de tegelmaat worden gemaakt. Bovendien kan deze strak tegen een wand worden ingebouwd, zodat de tegels aan de kop en zijkanten niet onderbroken worden.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.