Nieuwsbrief van 06-12-2022
Online bekijken
 
 
 

Vortvent Komfovent VERSO-PRO-2 … nieuw in het programma

Komfovent introduceert de VERSO-PRO-2 met TB1-L1-D1 en T2 specificaties. Met deze verbeteringen van de al langer bestaande VERSO-PRO units, kiest u voor een belangrijke stap voorwaarts in de techniek. De TB1 koudebrug vrije constructie biedt nu nog meer zekerheid en voorkomt condensatie op de behuizing. Ook de L1 lekdichtheid en D1 sterkte zijn een grote verbetering ten opzichte van de bestaande modellen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Oplossingen voor stille ventilatie

Volgens het Bouwbesluit moet er in nieuwbouwwoningen luchtverversing mogelijk zijn van 0,9 dm³/s per m² vloeroppervlakte in de verblijfsruimtes. Tegelijkertijd moet er bij nieuwbouwwoningen een minimale geluidwering van 20 dB(A) worden gerealiseerd. 
Lees verder   Vraag informatie aan

OxyGreen Light: de standaard in vraag gestuurd ventileren 

Dankzij externe CO2- en vochtsensoren (die tegelijk ook over een bedieningsknop beschikken om te kiezen tussen vraag gestuurde ventilatie, nachtstand of boost) is de OxyGreen Light bovendien eenvoudig, modulair en op maat van ieders noden uit te breiden tot een compleet vraag gestuurd ventilatiesysteem. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Praktijkrichtlijn voor rookgasafvoer herzien

Deel 45 van de serie NPR 3378 ‘Praktijkrichtlijn Gasinstallaties – Sectie uitmondingen’ is herzien. Hierin staan aanwijzingen voor het vervangen van verbrandingstoestellen, het werken aan de voorziening voor de afvoer van rookgas van verbrandingstoestellen en het beoordelen van de consequenties van wijzigingen aan de bestaande ventilatie en infiltratie van het gebouw.
Lees verder   Vraag informatie aan
 
 
4.919
Leveranciers
 
26.765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP