Nieuwsbrief van 25-11-21 6:30:35
Online bekijken

Zorg voor een gezond binnenklimaat

Healthbox 3.0 & Waves: Renson’s slimme ventilatie op maat van renovatie

De strenge energetische eisen zorgen ervoor dat renovaties enkel nog gebaat zijn bij een combinatie van ingrepen: isoleren, energiezuinig verwarmen én ventileren. Met het juiste ventilatiesysteem lever je dan ook een energiezuinige installatie af en schenk je de bewoner bovendien een gezond binnenklimaat, zonder dat die daar omkijken naar heeft.

Aria Pro: decentraal ventilatiesysteem met warmteterugwinning

De nieuwe Aria Pro 60 is een ventilatiesysteem met warmteterugwinning om eenvoudig en goed individuele leefruimtes te ventileren; zoals appartementen, studentenkamers, zorgunits, zolders, vakantiewoningen, etc. De zeer efficiënte WTW-unit heeft meerdere standen, vochtregeling en schemersensor. Een fijn en gezond binnenklimaat is nu eenvoudig te realiseren voor iedereen.

Video: Balansventilatie met zonering voor woontorens Duin in Almere

Duin is in enkele jaren uitgegroeid tot een unieke plek in Nederland waar wonen, werken en recreëren op één plek in harmonie samenkomen. Alle appartementen van de woontorens San Francisco en Sydney worden op hoog niveau afgewerkt met complete keuken en badkamer, een eigen vaste parkeerplaats en diverse bergingen. Ook slimme vraaggestuurde balansventilatie mocht niet ontbreken.

Een perfecte match!

Soms zijn dingen of mensen gewoon voor elkaar gemaakt. Neem nou de luchtverdeelsystemen en ventilatie-unit van Zehnder; die sluiten naadloos op elkaar aan en halen het beste in elkaar naar boven. Het klikt. Het klopt. Het is een perfecte match. Als je het installatievak liefhebt, wil je geen concessies doen aan kwaliteit. Je wilt het beste.

Basiskennis Installaties: Ventilatie, algemeen

Voor een gezonde leef- en werkomgeving is het noodzakelijk dat aan ruimten frisse lucht, zuurstof, regelmatig wordt toegevoegd. Met de positieve ontwikkeling in de bouw om goed te isoleren zijn we daarentegen wel de oude kieren en gaten kwijtgeraakt, die als vanzelf garant stonden voor de toevoer van verse lucht.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.