Nieuwsbrief van 28-6-18 6:12:00
Online bekijken

Verse lucht, maar liever niet te warm
(en zeker niet te koud)

NIEUW: Warmteterugwinunit Alfa HR85-XL

De Alfa 85 XL is een uiterst efficiënte warmteterugwinunit die speciaal ontworpen is voor commerciële toepassingen, zoals in kantoren, restaurants, hotels, sportcentra. De HR85-XL is leverbaar in 2 modellen met een capaciteit van 9000 en 12000 m3/h en is geschikt voor binnen- en buitenopstelling.

Homecare systemen van BUVA bieden voordelen voor de gehele bouwkolom

Door systemen voor verwarming, koeling en ventilatie in een gebouw slim te koppelen en in te kopen bij één partij, inclusief bouwkundige elementen zoals hang- en sluitwerk en kaderafdichtingen, kunnen in de gehele bouwkolom grote voordelen worden behaald. BUVA is zich hiervan bewust. De specialist ontwikkelde recent drie homecare systemen, waarin een uitgekiende selectie BUVA-producten is geïntegreerd.

Ventileren, koelen en verwarmen met één compacte unit

Met de Vortvent Komfovent RHP luchtbehandelingskasten kiest u voor energiezuinige en compacte klimaatbeheersing. Het warmteterugwin systeem bestaat uit een sorptie warmtewiel en een volledig geïntegreerde DX warmtepomp. Omdat geen aanvullende koeltechnische werkzaamheden nodig zijn is de installatie eenvoudig.

DucoBox Eco: de slimste ventilatiewarmtepomp van Europa

In het verleden moest een ventilatiesysteem vooral goed kunnen ventileren. Nu wordt gezocht naar het summum van ventilatie, duurzaamheid, energiezuinigheid, warmterecuperatie én minimale geluidsproductie, in combinatie met gebruiksvriendelijkheid. En dat ei van Columbus meent Duco met de DucoBox Eco gevonden te hebben; een slimme ventilatiewarmtepomp die volledig matcht met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt.

Gezond wonen met natuurlijke ventilatie

Veel mensen in Nederland menen dat vochtproblemen in woningen worden veroorzaakt door gebrek aan ventilatie. Er heerst een soort ventilatiefobie waarbij sommige mensen angstvallig dag en nacht een raampje open laten staan. “Isoleren is ventileren” is het parool. Ventileren is inderdaad belangrijk maar dat betekent niet dat er altijd kostbare en ingewikkelde ventilatievoorzieningen getroffen moeten worden wanneer je je woning wilt gaan isoleren.

Vervolg op White paper Warmtepompen in nieuwe NBD E-Magazine

Bij het schrijven van materiaal voor het NBD E-Magazine Installaties E&W hebben we kunnen putten uit de vragen die in onze redactiemailbox binnen kwamen, onder andere naar aanleiding van de white paper Warmtepompen. Daarnaast zijn er prachtige bijdragen van leveranciers in ons nieuwste E-magazine, met onderwerpen variërend van brandveilige doorvoeringen in de sanitaire sector tot extreem hoog tapwaterrendement. Nieuwsgierig geworden?
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.