Mobiele snellader voor opladen elektrisch materieel op de bouwplaats
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Verachtert en Pon Euipment gaan nauwer samenwerken
Ministeriële projectgroep stelt routekaart op naar emissieloze bouwmachines
De projectgroep Schoon en Emissieloos Bouwen (SEB) wil nog dit jaar samen met de bouwsector een haalbare en effectieve routekaart opstellen, waarin de verduurzaming van mobiele werktuigen en bouwlogistiek tot 2030 vorm krijgt.
Lees verder >
Mobiele snellader voor opladen elektrische vrachtwagens op de bouwplaats
Vlot Logistics zet samen met TBI-onderneming MDB een mobiel energieopslagsysteem met snellader in om een grote stap te zetten naar realisatie van de emissievrije bouwplaats. De 300 kW snellader wordt gebruikt om elektrische vrachtwagens op te laden terwijl ze op de bouwplaats materialen lossen.
Lees verder >
Grootste Demarec sloop- en sorteergrijper voor Gubbels
Gubbels uit Helvoirt heeft de grootste sloop- en sorteergrijper uit het leveringsprogramma van Demarec aangeschaft. De DRG-65-DN is door het sloopbedrijf ingezet bij het slopen van koelcellen in opdracht van The Greenery in Barendrecht.
Lees verder >
Sterke hijshaak voor Engcon draaikantelstuk EC226
Engcon geeft het EC226 draaikantelstuk een upgrade. Het krijgt een sterkere hijshaak, die is goegekeurd voor 8 ton. Dat is 3 ton meer dan de vorige versie. Deze upgrade is van toepassing op direct bevestigde draaikantelstukken.
Lees verder >
Partnernieuws
Sneller en doeltreffender graven met nieuwste 3D GPS-besturingssysteem
Het is een feit: 3D GPS-machinesturing is een voorwaarde geworden om mooie opdrachten in het grondverzet gegund te krijgen. Zonder is het simpelweg niet mogelijk om te concurreren met de snelheid en precisie van machines met deze techniek.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright