'Waardengedreven organisaties maken de toekomst'
Executive Finance
Online versie
Vakmedianetshop
Verandermanagement voor de toekomst
De complexiteit van onze toekomst stelt nieuwe eisen aan de manier waarop we verandering binnen organisaties aanpakken. In het boek Verandermanagement voor de toekomst werkt Drs. Jo Vincken uit hoe in een complexe context waardevolle beweging binnen een organisatie kan ontstaan en groeien. Hoe waardengedreven organisaties kunnen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Vincken reikt praktische handvatten aan voor gemeenschappelijk ‘willen’ en ‘doen’, en op welke wijze we waardevolle beweging kunnen aanjagen. Bovendien laat hij zien hoe het verandervermogen van organisaties en individuele mensen kan worden vergroot. Dit boek biedt een actueel overzicht van aanpakken op het gebied van organisatieleer, verandermanagement en leiderschap. 
Executive Finance
“Om een beweging in gang te zetten moet je breder kijken naar wat waarde is”
Drs. Jo Vincken maant leiders tot een bredere blik op waarde. ‘Er is daarbij geen quick fix en daarom moeten we leren denken in termen van een waardevolle beweging.’ Hij stelt dat organisaties zich in een VUCA-wereld voortdurend moeten aanpassen: 'Leer accepteren dat het rommelig is. Say yes to the mess.'
Executive Finance
Over de auteur:
Drs. Jo Vincken
Voor Jo Vincken zijn nieuwsgierigheid, creativiteit en overzicht krijgen belangrijke drijfveren. Hij werkte een deel van zijn carrière in het publieke domein en een deel in het bedrijfsleven. Vincken heeft nu een eigen adviesbedrijf. Naast advies verzorgt hij opleidingen op het gebied van verandermanagement. 
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright