Of is die je hele leven hetzelfde?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Feit of fabel: een biertje is na een uur uit je lichaam verdwenen

Je bent met de auto naar een feestje gegaan. Nou goed, één biertje dan, of twee misschien. Na een paar uur is die alcohol echt wel uitgewerkt. Hoe snel verdwijnt alcohol werkelijk uit je lichaam?

 
 
Quest
 

Daarom hebben vliegtuigen en auto's verschillende gordels

De driepuntsgordel redt vele levens in het verkeer. Waarom gebruiken we in het vliegtuig dan een schootgordel? Zou het niet veiliger zijn als we daar ook autogordels installeren?

 
 
Quest
 
Quest
 

Partnerbericht

Maak een virtuele reis naar de Griekse Oudheid en het Nabije Oosten

National Geographic organiseert een historische reis naar de Griekse Oudheid. Vanachter je laptop luister je naar zes experts, die interessante en actuele thema's uit hun vakgebied belichten. Thema’s die voorbij zullen komen zijn onder meer de erfenis van de Griekse cultuur in de huidige westerse samenleving, de loopbaan van Alexander de Grote en enkele recente inzichten over het Griekse schrift en alfabet. Na afloop is er een live Q&A met de experts. De eerstkomende webinar is al op 15 december.

 
 
Quest
 

Staat je seksuele voorkeur je hele leven vast?

Voor je seksuele geaardheid bestaan leuke zwart-witte hokjes. De meeste mensen kennen er in elk geval drie: homo, hetero en bi. En zit je eenmaal in je eigen hokje, dan kun je daar mooi de rest van je leven in blijven zitten. Toch?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Foto's: de sjofelste Sinterklazen ooit

Sinterklaas komt al heel wat jaren de kindjes verblijden met snoep en cadeaus. Maar de geschiedenis wijst uit dat hij zijn uiterlijke verschijning soms wel wat heeft verwaarloosd.