Video | Volvo EX03 prototype heeft videoscherm aan de achterzijde
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Exacter aannemen dankzij 3D-gps
(advertorial)
Bestel rijwerk parts online!
Verhoeven Rijwerk is al ruim 60 jaar dé specialist in rijwerk onderdelen. Voortaan kun je je rijwerk onderdelen ook online bestellen op de Verhoeven Rijwerk shop! Op de Verhoeven Rijwerk shop kun je de onderdelen voor jouw rijwerk zoeken, bestellen en afrekenen.
Volvo CE onthult prototype van elektrische mobiele graafmachine
Volvo Construction Equipment heeft de EX03 onthuld. Dit is het eerste elektrische prototype van de materieelfabrikant in de reeks middelgrote graafmachines op banden.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Gorman-Rupp virtuele beursstand!
Helaas gaan de Infra Relatiedagen niet door. Op de virtuele stand stellen zij zich graag voor, tonen u de laatste nieuwtjes en hebben ze nog een verrassing!
Komatsu gaat met Proterra werken aan all-electric graafmachines
Komatsu heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Amerikaans Proterra. Komatsu zal Proterra’s batterij-technologie inzetten voor de ontwikkeling van Komatsu's eerste accugedreven middelzware hydraulische graafmachine.
Lees verder >
Kubota KX042-4 met NOX tiltrotator voor Dag Grondwerken
Dag Grondwerken uit Rotterdam heeft een Kubota KX042-4 aangeschaft. Bij de 4 ton wegende minigraafmachine kocht het bedrijf een NOX-tiltrotator.
Lees verder >
Wendbare DAF FAD 8×4 betonmixers met hoog laadvermogen
Noppert Beton uit het Friese Sumar heeft twee nieuwe DAF FAD 450 8x4 betonmixers in gebruik genomen. De vier-assers combineren een hoog laadvermogen met een laag eigen gewicht.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright