Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 28 juni 2017

Verbouwing De Oude Veiling kan beginnen

Verbouwing De Oude Veiling kan beginnen
28-juni-2017 | Dinsdag 27 juni heeft het College van B en W het definitief ontwerp voor de verbouwing van de Oude Veiling (Marktstraat) vastgesteld. Een belangrijke stap in de voorbereiding van de verbouwing. Als alles volgens planning verloopt is de Oude Veiling zomer 2018 verbouwd tot “De huiskamer van Aalsmeer”. Na de verbouwing is het historische gebouw in ere hersteld en klaar voor de toekomst.
Lees verder >

Haal meer uit jouw startende onderneming met Zaai Aalsmeer

27-juni-2017 | ZAAI Aalsmeer heeft als doel om startende ondernemers in de Gemeente Aalsmeer te helpen succesvol te ondernemen. Wij doen dit door coaching en mentorclasses aan te bieden en door starters te verbinden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. Door nu in startende ondernemers te investeren (te zaaien), kunnen ondernemers succesvol groeien.
Lees verder >

Aalsmeer Flower Festival toont kracht en pracht van bloemen en planten

26-juni-2017 | De vierde editie van Aalsmeer Flower Festival speelde zich op 17 en 18 juni af in tropische temperaturen. Ondanks het ‘strandweer’ genoten enkele duizenden bezoekers van de bloemenpracht op diverse locaties in Aalsmeer.
Lees verder >

Weduwe P-brug Oosteinderweg Aalsmeer van 10 tot 22 juli afgesloten

26-juni-2017 | Op 10 juli zal de Oosteinderweg aan de kant van de N196/Burgemeester Kasteleinweg de Studio’s Aalsmeer twee weken afgesloten zijn. Gemeente Aalsmeer is dan bezig met herstelwerkzaamheden aan de Weduwe P-brug gelegen in de Oosteinderweg ter hoogte van de Lijnbaan.
Lees verder >

Omgevingsloket niet beschikbaar op 30 juni en 1 juli

26-juni-2017 | Omgevingsloket niet beschikbaar op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli wordt een nieuwe versie van Omgevingsloket online geplaatst (release 2.13.0). Door de omvang van de database duurt dit helaas twee dagen. Omgevingsloket online is twee dagen niet beschikbaar.
Lees verder >

Locatie Heliomare Zwarteweg in Aalsmeer naar Ons Tweede Thuis

26-juni-2017 | Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg was op 20 juni aanwezig bij de ondertekening van de cliëntenovereenkomst in verband met de overdracht van ‘Heliomare’ naar ‘Ons Tweede Thuis’. Voorzitter van de Raad van Bestuur bij ‘Ons Tweede Thuis’ Roel de Bruijn en Patricia Esveld, voorzitter van de raad van bestuur van ‘Heliomare’ ondertekenden de overdracht. De locatie ‘Heliomare’ Zwarteweg in Aalsmeer krijgt bij de overdracht ook een andere naam. De nieuwe naam is Mendel naar de bioloog van de Mendelstraat die vlak bij ligt. De cliënten vonden het tijd voor een nieuwe naam en hebben deze zelf bedacht.
Lees verder >

Koningin doopt nieuwe ‘Aalsmeerse’ tuinroos Koningin Máxima

26-juni-2017 | Het Aalsmeerse bedrijf Belle Epoque Rozenkwekerij - J.D.Maarse en Zn. BV uit Aalsmeer, heeft een nieuwe bijzondere Koninklijke roos geïntroduceerd. De “Koningin Máxima” is een grootbloemige roos met een oranje-zalmroze kleur en heeft een heerlijke geur. Hare Majesteit Koningin Máxima heeft op 13 juni 2017 deze nieuwe tuinroos gedoopt met haar naam.
Lees verder >

Gemeente repareert steigers Starteiland en Kleine Poelakker

21-juni-2017 | Op maandag 26 juni start de gemeente met de reparatie van de een aantal aanlegsteigers op de recreatiepercelen Starteiland en Kleine Poelakker.
Lees verder >

10 juli tweede participatiebijeenkomst Westeinderhage(Kudelstaart)

26-juni-2017 | De gemeente organiseert samen met Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers een tweede participatiebijeenkomst over Westeinderhage. De gemeente heeft met dit bedrijf een intentieovereenkomst gesloten om te gaan onderzoeken of Westeinderhage ontwikkeld kan worden tot een woningbouwlocatie.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer