Meld u nu aan voor de Elsevier Management Summerclasses!
Meld u nu aan voor de Elsevier Management Summerclasses!
Elsevier Events

Elsevier Management Summerclasses

Een uiterst zorgvuldig samengesteld curriculum van maar liefst 6 praktische summerclasses door de beste hoogleraren van de Nyenrode Business Universiteit en samengesteld in nauw overleg met Elsevier weekblad. Kortom: kwaliteit en actualiteit gegarandeerd.

Stel uw eigen programma samen! U kunt één of meerdere summerclasses bijwonen.

De volgende onderwerpen vormen in 2017 het decor van de Management Summerclasses:

* Essenties van Strategisch management - 28 juni
* Essenties van Verandermanagement - 29 juni
* Essenties van Talentmanagement - 3 juli
* Essenties van Financieel management - 4 juli
* Essenties van Strategisch positioneren - 5 juli
* Essenties van Psychologie van Leiderschap - 6 juli

Tijdens de Management Summerclasses 2017 werkt u aan een bredere basis en komt u in aanraking met meerdere aspecten van uw organisatie en tegelijkertijd werkt u aan uw eigen professionaliteit als algemeen manager, adviseur of directeur.
Volg Elsevier Events ook op
Elsevier Events - Facebook Elsevier Events - Twitter
Copyright © 2017 One Business. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Elsevier, door Elsevier gepubliceerde artikelen, onderzoeken of gedeelten daarvan over te nemen, te (doen) publiceren of anderzins openbaar te maken of te verveelvoudigen. Op onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze algemene voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Wilt u geen aanbiedingen van Elsevier meer ontvangen per e-mail, dan kunt u zich hieronder met een klik afmelden. Eventuele nieuwsbrieven blijft u gewoon ontvangen. Hiervoor kunt u zich afmelden in elke nieuwsbrief die u ontvangt.
Gebruiksvoorwaarden | Privacy Statement | Afmelden
spacer